Γιορτή του πατέρα: Το Instagram «πλημμύρισε» από ευχές επωνύμων και μαγικές εικόνες του παρελθόντος!
Showbiz

Γιορτή του πατέρα: Το Instagram «πλημμύρισε» από ευχές επωνύμων και μαγικές εικόνες του παρελθόντος!

Γιορτή του πατέρα: Η σημερινή ημέρα, 19 Ιουνίου 2022, ήταν για τους περισσότερους ιδιαίτερη και καθαρά οικογένειακή, μιας και όλοι οι μπαμπάδες του κόσμου γιόρτασαν με τα παιδάκια τους!

Από πολύ νωρις το πρωί ξεκίνησαν οι αναρτήσεις των celebrities, οι οποίοι ευχήθηκαν με τον πιο μοναδικό τρόπο στους μπαμπάδες, οι οποίοι και κατέχουν έναν από τους πιο ξεχωριστούς ρόλους στη ζωή μας.

Η ημέρα της γιορτής του πατέρα αποτέλεσε για πολλούς μια μεγάλη γιορτή, μιας και βρήκαν την ευκαιρία να ευχηθούν στους μπαμπάδες τους με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, αλλά και να τους υπενθυμίσουν την αγάπη τους και την λατρεία προς το πρόσωπό τους. Το newsfeed του Instagram από πολύ νωρίς το πρωί πλημμύρισε με δεκάδες ευχές επωνύμων, οι οποίοι και μίλησαν με τα πιο συγκινητικά λόγια και φυσικά μας υπενθύμισαν με αυτόν τον τρόπο το πόσο ξεχωριστός είναι αυτός ο ρόλος.

Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες, που δημοσίευσαν οι celebrities...

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν:

H Mάρα Δαρμουσλή επέλεξε να δημοσιεύσει ένα βίντεο με τις πιο τρυφερές στιγμές του συζύγου της, Βασίλη Τσατσάκη, με το γιο τους. Μάλιστα, η ίδια έγραψε στην δημοσίευσή της: "Από την πρώτη στιγμή και με κάθε ευκαιρία, και μαζί και μακριά
Σ'αγαπώ πολύ... Χρόνια Πολλά Μπαμπά! ❤️ Χρόνια Πολλά στους μπαμπάδες!Σας αγαπάμε, σας χρειαζόμαστε, σας χαιρόμαστε!❤️ Χρόνια Πολλά για πρώτη φορά και στο δικό μας μπαμπά"

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Ο Ησαΐας Ματιάμπα δημοσίευσε και εκείνος ένα βίντεο με το γιο του, γράφοντας: Εδώ και 4 χρόνια κάθε μέρα είναι μια ξεχωριστή γιορτή! Με τα γέλια σου, τις γκρίνιες σου, τα θέλω σου, τις αγκαλιές σου, τα σ’ αγαπώ σου❤️ Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!! Χρόνια πολλά και σ’ αυτούς που λείπουν🙏🏻

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved