Βραδινή έξοδος για τους κριτές του GNTM και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!
Showbiz

Βραδινή έξοδος για τους κριτές του GNTM και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων για τον νέο κύκλο του GNTM, η ανανεωμένη κριτική επιτροπή πραγματοποίησε μια λαμπερή βραδινή έξοδο, με τα στιγμιότυπα φυσικά να πρωταγωνιστούν. 

Η πέμπτη σεζόν του διάσημου ριάλιτι μοντέλων είναι προ των πυλών και σε λίγο καιρό από τώρα πρόκειται να τα παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά.

Η ανανεωμένη κριτική επιτροπή του GNTM, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Τάσος Σοφρωνίου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια πολύ λαμπερό έξοδο, μιας και το είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη, λίγο πριν από την επίσημη έναρξη των γυρισμάτων του σόου. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα έδειχναν το πόσο πολύ αγαπημένοι είναι μεταξύ τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που έχουμε να περιμένουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα είναι αρκετά παρεΐστικο.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, ξεκίνησαν και τα γυρίσματα του GNTM, με τις πρώτες φωτογραφίες να δημοσιεύονται στα προφίλ των κριτών. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με την Σοφία Χατζηπαντελή, στην οποία δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved