Καγιά: Στηρίζει δημόσια την Χατζηπαντελή μετά τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων για τα φρύδια της!
Showbiz

Καγιά: Στηρίζει δημόσια την Χατζηπαντελή μετά τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων για τα φρύδια της!

H Σοφία Χατζηπαντελή, τις τελευταίες ημέρες, έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της και τα πυκνά της φρύδια, ιδιαίτερα μέσα από τα social media. 

Η ίδια είναι ένα από τα νέα μέλη της ανανεωμένης κριτικής επιτροπής του GNTM και όλοι τους φαίνεται να έχουν γίνει μια μεγάλη παρέα και περνούν φανταστικά στα γυρίσματα που ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, από την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της στο GNTM, έχει δεχτεί καταιγισμό αρνητικών σχολίων σχετικά με την ιδιαιτερότητα της εμφάνισής της. Το πανέμορφο μοντέλο έχει επιλέξει να έχει πολύ πυκνά φρύδια, τα οποία και ενώνονται, μιας και πιστεύει ότι εκεί βρίσκεται και η ιδιαιτερότητά της. Πολλοί χρήστες των social media δεν έχουν διστάσει τις τελευταίες ημέρες να σχολιάσουν το γεγονός, λέγοντας πως η εμφάνισή της δεν είναι κατάλληλη για ένα σόου μόδας, ενώ παράλληλα η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια.

Η Βίκυ Καγιά, πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Σοφία Χατζηπαντελή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να γράφει στην λεζάντα χαρακτηριστικά: "My baby love". Η fashion expert εχει δηλώσει την αγάπη της προς την Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία και θεωρεί εξαιρετικό μοντέλο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά:

https://www.instagram.com/p/Ce_3tBiKwtf

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved