Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Το θέμα που δώσαμε στην Βίκυ Καγιά ήταν ευχές για τα γενέθλιά μας. Και πήρε 10!

Τι να πει κανείς για τη Βίκυ Καγιά;

Το κορίτσι της μόδας με την τεράστια καρριέρα, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος μετράει πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας αφού είναι κι εκείνη από τα πρόσωπα που ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία.

Το πέρασμά της από τον αθλητισμό πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling της έχουν δώσει μια σπάνια πειθαρχία. Η Βίκυ ξέρει όχι μόνο να βάζει στόχους αλλά και τον δρόμο για να τους πετύχει.

Τα 13 χρόνια του Gossip-tv.gr την βρίσκουν να επιστρέφει στο...φυσικό της χώρο, το GNTM μετά από έναν χρόνο απουσίας και είναι πραγματικά για εμάς αξιοσημείωτο πως ένα από τα πρώτα θέματα που γράψαμε για εκείνη το 2009 ήταν οτι αναλαμβάνει το Next Top Model που μόλις ξεκινούσε στον Antenna τότε! Μια αποκλειστική μας είδηση που επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση του σταθμού.

Κάθε της εμφάνιση είδηση. Πάντα σικάτη με ένα δικό της στιλ ακόμα και στις καθημερινές της εμφανίσεις, αυτές που δεν περίμενε πως θα απαθανατιστούν από τον φωτογραφικό φακό.

Το 2011 τα κορίτσια του America's Next Top Model έρχονται στην Ελλάδα και η Tyra Banks ζητάει από την Βίκυ Καγιά να συμμετάσχει στο γύρισμα. Κορυφαία στιγμή.

Τα χρόνια περνούν, η Βίκυ κάνει έναν γάμο, χωρίζει, μιλάει ανοιχτά γι' αυτό και προσχωράει μπροστά. Μπορείς να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς είναι το motto της. Και ένας μεγάλος έρωτας έρχεται τη ζωή της για να τα αλλάξει όλα.

Ο Ηλίας Κρασσάς είναι ο άνθρωπος που θα την κάνει να πει αργότερα πως πρώτη φορά ένιωσε πως είναι γυναίκα και κάποιος τη φροντίζει.

Αν και πειραματίζεται με την εμφάνισή της και είναι ανοιχτή στις αλλαγές ειδικά όταν έχουν να κάνουν με τη δουλειά της και τις ανάγκες της το στιλ της δεν έχει υποστεί συνταρακτικές μετατροπές στην πορεία του χρόνου. Κι αν ξέρει εκείνη από στιλ.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το Shopping Star και που οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και στην παρουσιάστριά του, δηλαδή στη Βίκυ Καγιά.

Παντρεύεται κρυφά στο Παρίσι , πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Άννυ (όπου και συνειδητοποιεί πως είναι έγκυος) και στο τέλος Μαϊου του 2015 έρχεται στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Bianca της, ένα όνομα που όπως έχει αποκαλύψει η ίδια τους "επιβλήθηκε" από το μωρό, αφού όταν την πήραν στην αγκαλιά τους ήταν τόσο λευκή και ξανθή που θεώρησαν οτι της ταίριαζε απόλυτα.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη έρχεται αρκετά γρήγορα με την Βίκυ να δηλώνει πως έναν πανικό τον έπαθε αλλά τον ξεπέρασε γρήγορα. Δεν σταματάει τα γυρίσματα και στις αρχές του 2018 γεννιέται και ο γιος της, που πρόσφατα βαφτίστηκε και επισήμως, Κάρολος.

Η επιστροφή του GNTM στο Star πια δε θα μπορούσε να γίνει με την ίδια επιτυχία χωρίς εκείνη. Και η ίδια σε αυτό το πρόγραμμα έχει ξεδιπλώσει πλήρως το τι μπορεί να κάνει τηλεοπτικά. Και μπορεί πολλά. Ενώ παράλληλα τρέχει και το αγαπημένο Shopping Star με τη Βίκυ πια να συμμετέχει και η ίδια στο θέμα της εβδομάδας.

Μαμά δύο παιδιών πια η Βίκυ Καγιά, που ασχολείται προσωπικά με το μεγάλωμά τους, ζορίζεται αρκετά με το εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα των γυρισμάτων. Κυρίως με το γεγονός ότι το GNTM κάνει τα περισσότερα γυρίσματά του το καλοκαίρι πριν από την τηλεοπτική σεζόν, κάτι που για τη Βίκυ δημιουργεί πρόβλημα αφού δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο για να κάνει έστω και λίγες διακοπές με τα παιδιά της και τον άντρα της. Γι' αυτό και αποφασίζει να απέχει από την περσινή σεζόν. Να χαρεί τα παιδιά της και το υπέροχο σπίτι που έχουν φτιάξει με τον σύζυγό της.

Αντ' αυτού παρουσιάζει το DWTS που αναβιώνει στο Star, όχι με μεγάλη επιτυχία αλλά η ίδια το απολαμβάνει. Το χαίρεται παραγματικά. Αγαπάει πολύ τον χορό και μην ξεχνάμε πως η τηλεοπτική της καρριέρα ξεκίνησε με την παρουσίαση του So you think you can dance.

Στο podcast μας αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως συζητάει για την επιστροφή της στο GNTM και μιλάει ανοιχτά για τους λόγους που την κράτησαν μακριά του. Όχι για πολύ, όπως αποδείχτηκε. Γιατί show που έχει να κάνει με τη μόδα δεν μπορεί να μην έχει να κάνει και με τη Βίκυ Καγιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved