Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ναι, με ενοχλεί να κάνει η γυναίκα το πρώτο βήμα. Ο άντρας είναι ο κυνηγός»
Showbiz

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ναι, με ενοχλεί να κάνει η γυναίκα το πρώτο βήμα. Ο άντρας είναι ο κυνηγός»

Τον χειμώνα ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ακουγόταν παντού. Η επιτυχία «Δυνατά (Τα Τα Τα)» ήταν το hit της χρονιάς. 

O νεαρός τραγουδιστής σε συνέντευξή του ανέφερε αν τον αγχώνει το επόμενο βήμα και πώς έχει αλλάξει τη ζωή του η αναγνωρισιμότητα.

Το χειμώνα που μας πέρασε το τραγούδι σου Δυνατά (Τα Τα Τα) έγινε το απόλυτο viral. Παίζει από πρωινές εκπομπές μέχρι παιδικά πάρτι.

Είναι υπέροχο να ακούς το τραγούδι σου να παίζει παντού και είμαι περήφανος που μπορώ να αγγίξω μουσικά κάθε ηλικία, από πολύ μικρά παιδιά μέχρι ένα μεγάλο παιδί. Το συναίσθημά μου –κυρίως– είναι ευλογία.

Όταν το άκουσες για πρώτη φορά, τι σκέφτηκες;

Το τραγούδι έχουν γράψει ο Μάριος Ψιμόπουλος και η Εύη Δρούτσα και με θυμάμαι να λέω στον Μάριο «πρέπει να το κάνουμε, είναι υπέροχο!». Ήθελα να το κυκλοφορήσω, το πίστεψα από την αρχή. Είχα ένα ένστικτο ότι θα πήγαινε πολύ καλά.

Σε αγχώνει το επόμενο βήμα σου;

Όχι. Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με μεγάλα ονόματα του χώρου και στο κάθε τραγούδι που βγάζουμε, βάζουμε την ψυχούλα μας και όλη μας την καρδιά. Ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος περνάει τόσο δύσκολα και –όταν βγει– θέλει να χορέψει.

Στην εταιρεία μου, την Panik, έχουμε φτιάξει μια ομάδα με τον Μάριο Ψιμόπουλο και την κυρία Δρούτσα και θέλουμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση: το χορευτικό-λαϊκό, ρούμπα ή τσιφτετέλι. Νιώθω πως αυτός είναι ο δρόμος που θέλω
να ακολουθήσω στο τραγούδι. Θέλω να είμαι αυτός που θα τους ξεσηκώνει, ένας διασκεδαστής.

Συμμετέχοντας στο House of Fame μπήκες στη διαδικασία να προσέχεις τι λες και τι κάνεις, δεδομένου ότι παντού υπήρχαν κάμερες;

Ήμουν 100% ο εαυτός μου, μία που είδα τις κάμερες και μία που τις ξέχασα. Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ξέρω τι παιδί είμαι, δεν είχα να κρύψω κάτι.

Πώς έχει αλλάξει τη ζωή σου η αναγνωρισιμότητα;

Ουσιαστικά, η ίδια ζωή είναι. Σε κάθε άνθρωπο που του έρχεται η αναγνωρισιμότητα ή πετύχει κάτι στη ζωή του θεωρώ πως δεν αρμόζει να αφήσει την παλιά ζωή του.

Αντιθέτως, επιβάλλεται να χωρέσει την παλιά του στην καινούρια. Το να προσαρμόζεις τη ζωή σου στις καταστάσεις είναι το κλειδί για να μην ξεφύγεις. Εξακολουθώ να έχω τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους μου, τις καθημερινές ασχολίες μου.

Και εννοείται πως πάω για ψάρεμα όταν βρίσκομαι στο Γύθειο, εννοείται πως θα σερβίρω στην ταβέρνα της μητέρας μου.

Σε ενοχλεί αν κάνει μια γυναίκα το πρώτο βήμα για να σε προσεγγίσει;

Ναι, με ενοχλεί. Θεωρώ πως ο άντρας είναι ο κυνηγός – οπότε μου χαλάει όλη τη μαγεία του παραμυθιού. Ζούμε σε μια εποχή –ειδικά με τo #ΜeΤoo– όπου όλοι παλεύουν για ισότητα.

Για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, στις δουλειές, για ίση αντιμετώπιση, χωρίς παρενόχληση. Συμφωνώ με όλα. Στο φλερτ, όμως, επιτρέψτε μου να είμαι εγώ ο κυνηγός.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved