Θωμαΐς Εμμανουηλίδου: Έχεις δει το απίθανο Instagram της; Οι 10+1 φορές που λατρέψαμε το προφίλ της!
Showbiz

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου: Έχεις δει το απίθανο Instagram της; Οι 10+1 φορές που λατρέψαμε το προφίλ της!

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του φετινού Survivor, με την ίδια να δείχνει αγωνιστικότητα, πυγμή, αλλά και αληθινό χαρακτήρα.  

Η παίκτρια κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον μεγάλο ημιτελικό, ενώ μετά την αποχώρησή της, δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη, μιας και είχε μια πολύ καλή πορεία ενώ παράλληλα κατάφερε να κάνει τους γονείς της περήφανους, κάτι που ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη!

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι Ελληνίδα αθλήτρια κωπηλασίας, με καταγωγή από την Καστοριά, ενώ έχει κατακτήσει το εθνικό ρεκόρ στο ατομικό αγώνισμα κωπηλασίας για άτομα με ελαφρύ βάρος. Το 2017, ήρθε τρίτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για άτομα κάτω των 23 ετών, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Κέρδισε επίσης ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακοί Αγώνες 2018. Μέσα σε όλες της τις διακρίσεις, ακόμα και αν είναι μόλις 24 ετών, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι και φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορούμε να αντιληφθούμε το πόσο όμορφη είναι, αλλά και το πόσο κομψή είναι κάθε εμφάνισή της!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved