Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς ποζάρει με μαγιό- Το απίθανο κορμί της!
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς ποζάρει με μαγιό- Το απίθανο κορμί της!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε ασχοληθεί παλαιότερα με το μόντελινγκ και η αλήθεια είναι ότι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, μιας και το κορμί της είναι απίθανο. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega "Η Γη της ελιάς".

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο απο τα γυρίσματα της σειράς, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις εξελίξεις του σήριαλ. Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό, όπου και της ταίριαζε φανταστικά.

Η ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες της σε story και μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να κάνει και μια νέα πρόταση, για τις νέες τάσεις της μόδας για την φετινή σεζόν στα μαγιό. Πάντοτε προσπαθεί να είναι κομψή ενώ το γεγονός ότι φροντίζει τον εαυτό της και την εμφάνισή της είναι δεδομένο, μιας και προσπαθεί πάντοτε να είναι φρέσκια και φυσική, αφού τις περισσότερες φορές επιλέγει να είναι χωρίς μακιγιάζ.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved