Βαλάντης: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του- Οι διακοπές του τραγουδιστή στη Ρόδο!
Showbiz

Βαλάντης: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του- Οι διακοπές του τραγουδιστή στη Ρόδο!

Ο Βαλάντης δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα του και αποκάλυψε το πόσο μεγάλη αδυναμία του έχει, μιας και, για εκείνον, το να περνά στιγμές μαζί του, είναι ένα τεράστιο δώρο!

Είναι ένας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές της γενιάς του και η αλήθεια είναι ότι λίγες είναι οι φορές που έχουμε δει πρόσωπα από την οικογένειά του!

Αυτές τις ημέρες, ο Βαλάντης κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρίσκεται στην πανέμορφη Ρόδο, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί των Ιπποτών. Ο τραγουδιστής επισκέφθηκε την γενέτειρά του και φυσικά έχει βρει χρόνο να περάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα και ιδιαίτερα με τους γονείς του, στους οποίους και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου, ο Βαλάντης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία και απεικονίζεται ο ίδιος με τον πατέρα του στο αυτοκίνητο, σημειώνοντας στη λεζάντα ότι νιώθει πολύ περήφανος που μπορεί και περνά στιγμές μαζί του και έχουν την ευκαιρία να είναι παρέα. O Bαλάντης έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε: "Πατέρα μου,πόσο χαίρομαι που ο θεός με αξιώνει να ζω στιγμές μαζί σου…."

Δείτε στην παρακάτω gallery το post του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved