Bρισηίδα Ανδριώτου: Φόρεσε το κίτρινο πουκάμισο όπως εκείνη- Το απίθανο καλοκαιρινό στυλ!
Showbiz

Bρισηίδα Ανδριώτου: Φόρεσε το κίτρινο πουκάμισο όπως εκείνη- Το απίθανο καλοκαιρινό στυλ!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι... στα καλύτερά της και αυτό βγαίνει προς τα έξω, μιας και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έρωτας μόνο καλό της έχει κάνει. 

Μετά από το Survivor, η ίδια ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Σπύρο Μαρτίκα και οι δυο τους δεν σταματούν να κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον και παράλληλα μιλούν και για το ενδεχόμενο συγκατοίκησης στην Αθήνα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, δεν έχει σταματήσει να κάνει διακοπές και να κυκλοφορεί στα ελληνικά νησιά και από ότι φαίνεται, το καλοκαίρι είναι η εποχή που την εκφράζει περισσότερο, μιας και είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Ο Σπύρος Μαρτίκας την κοιτάει και λιώνει και κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί σε φωτογραφικά κλικ, βλέπουμε το πόσο πολύ ταιριάζουν και τους καμαρώνουμε.

Η Βρισηίδα θέλει πάντοτε να είναι κομψή και περιποιημένη, ενώ λατρεύει τη μόδα μιας και είναι μοντέλο και έχει γνώσεις πάνω στο θέμα. Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, η ίδια δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία, στην οποία και είχε κάνει τον απόλυτο καλοκαιρινό συνδυασμό στο outfit της. Πολύ πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα υπέροχο κίτρινο πουκάμισο, το οποίο και είχε σετάρει με ένα λευκό σορτσάκι και λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία και τόνιζαν το καλλίγραμμο σώμα της!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved