Βίκυ Καγιά: Το καλοκαίρι της πάει πολύ! Ποζάρει αμακιγιάριστη και το Instagram την αποθεώνει
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Το καλοκαίρι της πάει πολύ! Ποζάρει αμακιγιάριστη και το Instagram την αποθεώνει

Η Βίκυ Καγιά μας έδειξε το «πραγματικό» της πρόσωπο και έκανε αυτό που δεν μπορεί να κάνει καμία άλλη. Πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι πραγματικά πανέμορφη.

Η Βίκυ Καγιά, η οποία άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις προετοιμασίες για τον νέο κύκλο GNTM και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Βίκυ Καγιά, αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μερικά stories, στα οποία την απεικονίζουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Φορώντας ένα αέρινο καφτάνι, η ίδια χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας πόσο της πάει το καλοκαίρι.

Να σας θυμίσουμε, πως η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στη Σίφνο μαζί με την οικογένειά της. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο θεωρείτε από τους πιο fitness celebrities… και όχι άδικα, αφού γνωρίζει τα σωστά μυστικά της σωστής διατροφής.

Η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να διατηρήσει τις αναλογίες με διατροφή και γυμναστική. Η παρουσιάστρια φροντίζει στο εβδομαδιαίο μενού της να υπάρχουν απαραιτήτων φρούτα, σαλάτες, άφθονο νερό, και φρέσκοι χυμοί. Είναι φανατική οπαδός του πράσινου τσαγιού κα είναι κατά των αλκοολούχων ποτών του καφέ και των αναψυκτικών.

Η άψογη εμφάνισή της φυσικά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αυτοσυγκράτηση της –λόγω και της ιδιότητάς της ως μοντέλο.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας αμακιγιάριστη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved