Νάτσης: Η σύντροφός του, Διονυσία στο σημείο του δυστυχήματος - Η φωτό και το συγκινητικό μήνυμα
Showbiz

Νάτσης: Η σύντροφός του, Διονυσία στο σημείο του δυστυχήματος - Η φωτό και το συγκινητικό μήνυμα

Έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ύστερα από τροχαίο ατύχημα.

Ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή μετά από θανατηφόρο τροχαίο και μετά από μήνες, η σύντροφός του, ραγίζει καρδιές με την ανάρτηση της. Η Διονυσία Γεωργιάδου δεν μπορεί να τον ξεχάσει καθώς μαζί είχαν αποφασίσει να πορευτούν στη ζωή. Παρόλο που εκείνος «έφυγε» εκείνη πάντα θα τον λησμονεί.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που έχει αφήσει πίσω του ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, καθώς οι δύο ερωτευμένοι ήταν αποφασισμένοι να ζήσουν τη ζωή μαζί, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Η ίδια προσπαθεί να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της και να βρει τις ισορροπίες της. Η Διονυσία, η οποία είναι ενεργή στα social media, αρκετά συχνά δημοσιεύει διάφορα συγκινητικά στιγμιότυπα που είτε απεικονίζουν τον Πάνο Νάτση, είτε τρυφερά λόγια για εκείνον.

Η νεαρή μουσικός, αυτή τη φορά πόσταρε μια φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος και έγραψε: «Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου ακόμα σκορπισμένα. Μάλλον γυρίζω και τα ψάχνω».

Το μνημόσυνο του Πάνου Νάτση θα γίνει σήμερα (29/7) και το είχε αποκαλύψει η ίδια γράφοντας: «Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από το χαμό του αγαπημένου μας Παναγιώτη Νάτση, καλούμε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο την Παρασκευή 29/7 στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved