Μαρινέλλα: Ο άνθρωπος που λατρεύει περισσότερο από τον καθένα είναι η κόρη της! (photos)
Showbiz

Μαρινέλλα: Ο άνθρωπος που λατρεύει περισσότερο από τον καθένα είναι η κόρη της! (photos)

Η Μαρινέλλα είναι μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου. Η πορεία της στο χώρο της δισκογραφίας είναι γεμάτη χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, ενώ τα τραγούδια της μας συντροφεύουν μέχρι και σήμερα.

Η ερμηνεύτρια έχει καταφέρει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με την φωνή της. Η Μαρινέλλα έχει μία κόρη, την Τζωρτζίνα Σερπιέρη, η οποία είναι καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία και πρωταθλητή της ιππασίας, Φρέντυ Σερπιέρη.

Μάλιστα η Μαρινέλλα είχε δηλώσει παλαιότερα:«Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου”».

Η Τζωρτζίνα, ήταν πάντα χαμηλών τόνων άνθρωπος και ουδέποτε θέλησε να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με οποιονδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η ίδια στεκόταν και στέκεται στο πλευρό της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού σιωπηλά, στηρίζοντας τη μητέρα της με κάθε τρόπο.

Είναι από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, μαζί με τα δύο εγγόνια της για τα οποία η Μαρινέλλα είναι... τρελαμένη.

Όχι μόνο για τον 18χρονο εγγονό της Δημήτρη αλλά και για την εγγονή της Μελίνα που σήμερα είναι 13 ετών. Τα δύο παιδιά είναι καρπός του έρωτα της Τζωρτζίνας με τον σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο.

Δείτε στην παρακάτω gallery την κόρη της Μαρινέλλας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved