To jewelry body με τα 92,000 χιλιάδες κρύσταλλα που επέλεξε η Άννα Βίσση είναι το κάτι άλλο!
Showbiz

To jewelry body με τα 92,000 χιλιάδες κρύσταλλα που επέλεξε η Άννα Βίσση είναι το κάτι άλλο!

Η Άννα Βίσση ξέρει από στυλ και σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα. Αυτή τη φορά, το outfit που επέλεξε, συζητήθηκε όσο κανένα άλλο και σίγουρα θα το λατρέψεις κι εσύ.

Η Άννα Βίσση αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μύκονο συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά. Η τραγουδίστρια είναι τρελαμένη με το νησί των Ανέμων και με τον κόσμο του νησιού αλλά και ο κόσμος μαζί της.

Το νησί των Ανέμων αποτελεί μέρος της προσωπικής της ζωής και τόπος διακοπών και κατοικίας πολλών φίλων και θαυμαστών της.

Χθες (3/8) στη Μύκονο, η Άννα Βίσση έβαλε «φωτιά» για ακόμη μια φορά, με ένα σούπερ πάρτι που ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν εκεί για την απολαύσουν. Τόσο η τραγουδίστρια, όσο το κοινό διασκέδασαν με την ψυχή τους και σίγουρα αυτή η βραδιά θα τους μείνει αξέχαστη.

Ωστόσο αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν το outfit της Άννας Βίσση που ήταν πραγματικά εκθαμβωτικό. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα luxury jewelry body διακοσμημένο με 92,000 χιλιάδες κρύσταλλα σε τεχνοτροπία βιτρό. Ήταν μια συνεργασία του Έλληνα σχεδιαστή μόδας Βρεττό Βρεττάκου.

Δείτε στην παρακάτω gallery το εντυπωσιακό outfit της Άννας Βίσση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved