Μαντώ Γαστεράτου: Οι νέες φώτο από το μαιευτήριο με το νεογέννητο – Η αποκάλυψη για τη γέννα
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Οι νέες φώτο από το μαιευτήριο με το νεογέννητο – Η αποκάλυψη για τη γέννα

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε στις 8 Αυγούστου για δεύτερη φορά μαμά και όπως αποκάλυψε η ίδια, γέννησε με καισαρική.

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε στις 8 Αυγούστου για δεύτερη φορά μαμά. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και είχε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

Η ίδια ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός γράφοντας: «Ήρθες Λιονταράκι μου δυνατό!🦁...8.8.2022».

Η Μαντώ Γαστεράτου μετά από τρεις μέρες απουσίας από τα social media, επέστρεψε με νέες φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια απεικονίζεται κουρασμένη και άυπνη, ωστόσο η χαρά της μητρότητας της δίνει δύναμη.

«Μετά τα πρώτα 24ωρα της γέννας. Τίποτα δεν είναι ‘’εύκολο’’ behind the scenes…Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία)… έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό, όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το θαύμα σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά», έγραψε στη λεζάντα.

Να σας θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν γίνει μανούλα είχε πει: «Τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου τη βιώνω πολύ πιο συνειδητοποιημένη, χωρίς κανένα φόβο και άγχος. Περιμένω κoριτσάκι. Έχω φτιάξει το δωμάτιο από τον τρίτο – τέταρτο μήνα γιατί την είχα πατήσει στην πρώτη εγκυμοσύνη. Είχα επιστρέψει στο σπίτι από το μαιευτήριο και δεν είχα ετοιμάσει τίποτα από τα απαραίτητα για το μωρό. Δεν είχα ούτε πάνες και πανικοβλήθηκα. Έχω πάρει τουλάχιστον 12 κιλά έως τώρα, αλλά δεν αγχώνομαι»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved