Ουγγαρέζος: Έτσι επέλεξε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της πρώην συντρόφου του, Ρόμπερτ Ουίλιαμς!
Showbiz

Ουγγαρέζος: Έτσι επέλεξε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της πρώην συντρόφου του, Ρόμπερτ Ουίλιαμς!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά την είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν μπόρεσε να μην του πει και εκείνος το δικό του "αντίο", μιας και ήταν ένας άνθρωπος, τον οποίο και εκτιμούσε πάρα πολύ. 

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, νικημένος από την ασθένεια του καρκίνου, αφού οι τελευταίοι μήνες ήταν για εκείνον αρκετά επίπονοι και η αλήθεια είναι ότι βασανίστηκε πολύ με την υγεία του.

Η είδηση για τον θάνατό του προκάλεσε έντονη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και τους οικείους του, οι οποίοι με τίποτα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον θάνατο του αγαπημένου τους ανθρώπου, που τους συντόφευε πάντα. Η Ιλένια Ουίλιαμς μάλιστα, η κόρη του, με δημοσίευση που έκανε πριν από μερικά λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό βίντεο, όπου βρίσκεται με τον πατέρα της στο σπίτι τους και τραγουδούν μαζί το "Stand By me".

Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτησαν ήταν και ο πρώην σύντροφος της Ιλένιας Ουίλιαμς, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος δημοσίευσε ένα Tweet, μιλώντας για τον εξαιρετικό και αυθεντικό χαρακτήρα του τραγουδιστή, σημειώνοντας το πόσο άδικο είναι που έφυγε από την ζωή τόσο σύντομα. «Δε γράφω τέτοια… Φροντίζω να μη μπερδεύω τα δημόσια με «τα δικά μου». Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, όσοι δεν τον γνώρισαν ότι σήμερα έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα. Εκείνος που δεν είχε να πει κακή κουβέντα ακόμη κ για όποιον τον αδίκησε. Αντίο Ρόμπερτ μου»

Δείτε στην παρακάτω gallery το σχετικό Tweet που έκανε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved