Γλυκερία: Η φωτογραφία με τον Αντώνη Βαρδή και το συγκινητικό post: «Οκτώ χρόνια χωρίς εσένα...»
Showbiz

Γλυκερία: Η φωτογραφία με τον Αντώνη Βαρδή και το συγκινητικό post: «Οκτώ χρόνια χωρίς εσένα...»

Οκτώ χρόνια πέρασαν σήμερα από την ημέρα που ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής έφυγε από την ζωή και τόσο οι στενοί συνεργάτες του, όσο και οι οικείοι του, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τον θάνατό του. 

Ανάμεσά τους και η σπουδαία τραγουδίστρια, Γλυκερία, η οποία είχε πολλά συναισθήματα εκτίμησης και θαυμασμού για το πρόσωπο του τραγουδιστή και τραγουδοποιού, που έφυγε από την ζωή νωρίς, σε ηλικία 66 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Σήμερα, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνονται 8 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή και η αλήθεια είναι ότι από πολύ νωρίς το πρωί, πολλοί καλλιτέχνες είναι εκείνοι που έχουν δημοσιεύσει τραγούδια, που είτε ο ίδιος είχε ερμηνεύσει είτε είχε γράψει σε προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, αλλά και με διάφορα story στο Instagram. Η Γλυκερία, με τη σειρά της, δεν δίστασε να δημοσιεύσει και εκείνη μια φωτογραφία με τον λατρεμένο της ερμηνευτή, μιας και η αλήθεια είναι ότι της έχει λείψει πολύ όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο από τη μουσική, αλλά και από την ζωή και την καθημερινότητά της.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνεχώς δημοσιεύει πληροφορίς για τις εμφανίσεις της και το που μπορούμε να την συναντήσουμε μουσικά. Αυτήν την φορά δημοσίευσε μια εικόνα με τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή, από μια εκπομπή της ΕΡΤ1, που οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι. Η Γλυκερία έγραψε: "Οκτώ χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή"

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved