Showbiz

Γιάννης Βαρδής: «Πέρασαν 8 χρόνια. Ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ τον θάνατο του πατέρα μου»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για την δυσκολία που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα να δεχτεί τη απώλεια του πατέρα του, του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή

Ο τραγουδιστής βρέθηκε με την οικογένειά του στη βάπτιση της κόρης του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη και παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις.

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά έκανε λόγο και για τους τράπερς. Ο ίδιος τόνισε ότι η συγκεκριμένη μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για εκείνον και δύσκολη, μιας και ήταν η επέτειος του θανάτου του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του πριν από 8 χρόνια από επιπλοκές του καρκίνου.

Ο Γιάννης Βαρδής είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια δύσκολη μέρα για μένα γιατί σήμερα είναι τα οκτώ χρόνια από τότε που “έφυγε” ο μπαμπάς μου. Είναι λίγο ζόρικα, προσπαθώ να το ξεχάσω, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ, ο πόνος όμως είναι κάτι που είναι δύσκολο να το συνηθίσεις μέσα στο χρόνο. Προσπαθώ να το διαχειριστώ... Δεν τον ξέρω καθόλου, δεν έχω ιδέα τι άνθρωπος είναι. Παίζει ρόλο για μένα η διαπροσωπική σχέση. Μακάρι κάποια στιγμή να γνωριστούμε και γιατί να μην ταιριάξουν και τα χνώτα μας»

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved