Μαρία Φιλίππου: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έχασα την μητέρα μου και είχα πρεμιέρα»
Showbiz

Μαρία Φιλίππου: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έχασα την μητέρα μου και είχα πρεμιέρα»

Η Μαρία Φιλίππου παραχώρησε συνέντευξη συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και με δύσκολες στιγμές που έχει περάσει. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, που την έχουν λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινητογράφο και τηλεόραση.

Η Μαρία Φιλίππου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και με δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει κατά καιρούς.

Ποια ήταν η mo δύσκολη στιγμή για εσάς που κληθήκατε να ανέβετε στο σανίδι;
Την πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έχασα τη μητέρα μου, την ημέρα που είχα πρεμιέρα. Ήταν τελείως ξαφνικό, η μητέρα μου ήταν πολύ νέα αλλά έφυγε από καρδιακό επεισόδιο. Έπαιξα κανονικά, γιατί θεώρησα ότι τις επόμενες μέρες δεν θα πονάω λιγότερο. Δεν διανοήθηκα ούτε μια σπγμή ότι δεν θα παίξω, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όποιος δεν το κάνει, δεν πράττει σωστά.

Πώς σταθήκατε στα πόδια σας μετά από αυτή την απώλεια;
Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι όπ στάθηκα στα πόδια μου και το έκανα πως λέει το άσμα «σαν γλιστρώ και πέφτω κάτω και λασπώνομαι, βάζω μπρος τα δυο μου χέρια και σηκώνομαι», κάπως έτσι συνέβη και με μένα. Ήταν κάτι αδιανόητο που τώρα που το σκέφτομαι, ούτε εγώ ξέρω πώς το έκανα Ο θάνατος αγαπημένων μας ανθρώπων είναι σαν ένα σφικτό δαχτυλίδι που πάντα το φοράς και σε ενοχλεί, αλλά συνηθίζεις να ζεις με αυτό. Είναι ένα σφίξιμο στην καρδιά!

Η πίστη στον θεό λειτουργεί για εσάς σαν καταφύγιο;

Βεβαίως. Ένας άνθρωπος που πιστεύει βρίσκει τον τρόπο να επικοινωνεί με τον θεό. Ακόμη και εκείνοι που λένε δεν πιστεύω όταν γίνεται κάπ πολύ μεγάλο, όπως ένας
σεισμός και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε άμεσα λένε θεέ μου σώσε με. Είμαι από τους τυχερούς που πιστεύουν, Και λέω είμαι από τους τυχερούς γιατί η πίστη είναι μεγάλη ζεστασιά

Οι γιοι σας Ευάγγελος και Φίλιππος φαντάζομαι είναι τα πάντα για εσάς;
Εννοείται, τα παιδιά μου είναι το mo σημαντικό και το καλύτερο που έχω κάνει σε αυτή τη ζωή

Είστε υπερπροστατευτική μαζί τους ή τώρα που μεγάλωσαν περισσότερο φίλη;
Είμαι λίγο από άλα και υπερπροστατευτική και φίλη και γελάμε και νοιαζόμαστε ο
ένας τον άλλον. Τώρα ma η σχέση είναι ισότιμη όμως πάντα είμαι η μαμά και είναι
τα παιδιά μου.

Φαντάζεστε τον εαυτό σας γιαγιά;
Φυσικά και με φαντάζομαι γιαγιά. Είναι κάτι που θα το ήθελα πολύ. Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τον ερχομό ενός ανθρώπου στη ζωή. Μεγαλώνει η οικογένεια, μπαίνει η νέα γενιά.

Τη γνώμη σας για πς κοπέλες των γιων σας τη λέτε;
Θα την πω. Από την πρώτη στιγμή που ένα κορίτσι θα κάνει τον γιο μου ευτυχισμένο και θα τον βλέπω να γελάει, θα την αγαπώ!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved