Αντωνά: Μας έδειξε το νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της - Δαντέλα και πούπουλα σε πρώτο πλάνο
Showbiz

Αντωνά: Μας έδειξε το νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της - Δαντέλα και πούπουλα σε πρώτο πλάνο

Η Μαρία Αντωνά με αφορμή μια ερώτηση που δέχτηκε, μας αποκάλυψε το νυφικό της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου 3 χρόνια και τον περασμένο Ιούλιο ο Άρης Σοιλέδης έκανε πρόταση γάμου στην Μαρία και σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα.

Η ίδια μάλιστα είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες κατά την διάρκεια που ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε στο Survivor.

«Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία ή κάτι άλλο γιατί τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορονοϊού. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις. Είναι λίγο τρελός μ’ αυτά… Κάποια στιγμή, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, μου είπε να πάμε σε ένα γεύμα για να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική. Κι ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις. Έστησε υπερπαραγωγές, σε αυτά είναι τρομερός», έχει δηλώσει η Μαρία σε συνέντευξη της.

Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και των καλοκαιρινών τους διακοπών, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης αποφάσισαν να κάνουν μερικές αλλαγές στη ζωή τους, καθώς εκτός από τον γάμο τους, μετακομίζουν και στο νέο τους σπίτι.

Οι δυο τους μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλύψει την ημερομηνία του γάμου τους, ωστόσο η παρουσιάστρια έκανε μια μικρή αποκάλυψη σήμερα (9/9) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά θέλησε να κάνει ένα q&a με τους διαδικτυακούς της φίλους, ώστε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από follower της, ήταν για την ημερομηνία του γάμου της, με την ίδια να αποφεύγει να την απάντηση, όμως αποκάλυψε το πώς είναι το νυφικό της.

Δείτε στην gallery το νυφικό της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved