Αντώνης Καρυστινός: Η ηλικία, η σχέση με τη σύζυγό του και ο ρόλος στο «Έρωτας φυγάς»
Showbiz

Αντώνης Καρυστινός: Η ηλικία, η σχέση με τη σύζυγό του και ο ρόλος στο «Έρωτας φυγάς»

Ο Αντώνης Καρυστινός ετοιμάζεται να ''εισβάλλει'' στα σπίτια μας μέσα από την σειρά, Έρωτας φυγάς. Ο ρόλος του θα μας καθηλώσει και θα μας παρασύρει σε μία ιστορία αγάπης.

Ο Αντώνης Καρυστινός είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός της γενιάς του, που έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσω των ρόλων του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που έχει πάρει μέρος.

Φέτος θα τον απολαύσουμε μέσα από την νέα σειρά του Open, «Έρωτας φυγάς».

Ηλικία

Ο Αντώνης Καρυστινός γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1971 και είναι 51 ετών. Ο ίδιος ξεκίνησε να εργάζεται ως γραφίστας, όμως στα 26 του χρόνια ύστερα από το κλείσιμο της εταιρίας που δούλευε, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η πρώτη του επαφή με την υποκριτική έγινε όταν συνάντησε ηθοποιούς του δρόμου στην Αθήνα, ενώ εντάχθηκε και ο ίδιος στην ομάδα αυτή. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής για ένα χρόνο στην Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, ενώ ένα χρόνο μετά ξεκίνησε να σπουδάζει ηθοποιός στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη.

Έκανε το θεατρικό του ντεμπούτο στην παράσταση "Διπλή Απιστία", ενώ η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2001 στη σειρά Είσαι το ταίρι μου, όπου εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο. Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της συμμετοχής του στη σειρά, Σαββατογεννημένες το 2003-2004.

Από εκείνη την στιγμή, η πορεία του είχε δείξει πως θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στην υποκριτική, κάτι που αποδείχθηκε στην πορεία των χρόνων, αφού οι συνεργασίες και οι σειρές που πρωταγωνίστησε ήταν πολλές.

Η σχέση με την σύζυγό του

Ο ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στα μάτια της Βασιλικής, την οποία και παντρεύτηκε το 2016 στην Αμερική.

«Θα παντρευτούμε στην Αμερική, γιατί η σύντροφός μου έχει γεννηθεί εκεί και αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί το γάμο μας», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη. Ηοικογένεια ζούσε μόνιμα στο Λονδίνο και ο ηθοποιός πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Επενδύω στη σχέση. Δίνω! Η ζωή έχει μεγάλο κίνδυνο. Η ανία και η πλήξη είναι ανθρώπινα, οπότε είναι εύκολο κάποιος να βαρεθεί. Είναι ιδανικό το “για πάντα”. Είναι ωραίο να υπάρχει ένα ζευγάρι που θα πει “έχουν περάσει σαράντα χρόνια και είμαστε ερωτευμένοι”. Το φαντάζομαι και μου αρέσει. Θα ήθελα να μου συμβεί. Οπότε, στην ουτοπία ενός ζευγαριού που είναι δεκαετίες μαζί και ερωτευμένο, επενδύω κι εγώ το όνειρό μου», έχει δηλώσει σε συνέντευξη.

Ο ρόλος στον Έρωτα φυγά

Ο Έρωτας φυγάς έρχεται καθημερινά στο Open, να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Μία ιστορία με πυρήνα έναν έρωτα αγνό, ουσιαστικό. Μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις. Ο Αντώνης Καρυστινός υποδύεται τον Ιάσονα, κληρονόμος του μεγαλύτερου κτήματος της περιοχής, ευγενικός με όσους είναι σωστοί απέναντι του και σκληρός με τους υπόλοιπους.

Κοσμοπολίτης, θέλει να φέρει καινοτομίες στην επιχείρηση, αλλά η συντηρητική του μητέρα δεν τον αφήνει. Ερωτεύεται τρελά την Αλεξάνδρα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved