Άκρως εξομολογητική η Παυλίνα Βουλγαράκη: «Στο παρελθόν οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές»
Showbiz

Άκρως εξομολογητική η Παυλίνα Βουλγαράκη: «Στο παρελθόν οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές»

H Παυλίνα Βουλγαράκη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη μουσική, αλλά και τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες και η αλήθεια είναι ότι το κοινό την έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια της!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή είναι μόνη της αυτήν την περίοδο και επίσης τόνισε ότι στο παρελθόν είχε κάποιες σχέσεις που ήταν κακοποιητικές και πως αυτό την επηρέασε πάρα πολύ στον τρόπο σκέψης της.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε χαρκτηριστικά: «Το πιο ακραίο πράγμα που μου έχει συμβεί στον έρωτα είναι η σωματική κακοποίηση και δεν κατάλαβα καν πως έγινε. Ερωτεύτηκα πολύ και δεν το πρόλαβα. Όμως, δεν κατηγορώ τον έρωτα γι’ αυτό. Δεν τον έχω “νομιμοποιήσει” ως υπαίτιο αλλά είμαι πολύ προσεκτική από τότε. Γιατί, αυτό που λένε ισχύει: αν μια γυναίκα έλξει μια φορά κακοποιητικό σύντροφο – με την έννοια της αλληλεπίδρασης που έχει και η ίδια σε αυτό – είναι εύκολο να συνεχίσει να το κάνει στο διηνεκές

Όσο πιο πολύ μπαίνεις στο σκοτάδι, τόσο πιο πολύ γίνεσαι ένα με αυτό και χάνεις το μέτρο. Στα πρώτα χρόνια οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές και αυτό κλιμακωνόταν. Άρχισε με ψυχική κακοποίηση και έφτασε στη σωματική που αυτό είναι το χειρότερο. Εκεί άρχισα να μαθαίνω τι δεν είναι αγάπη…. Η σωματική βία σίγουρα δεν είναι αγάπη. Ευτυχώς έφυγα γρήγορα. Συνέβη 2-3 φορές μέσα σε ένα δίμηνο και μου έγινε σαφές ότι έπρεπε να φύγω»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved