Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μιλάει για την κόρη του και... λιώνει!
Showbiz

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μιλάει για την κόρη του και... λιώνει!

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος φέτος συνσκηνοθετεί την πολυαναμενόμενη παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» που ανεβαίνει από τις 20 Οκτωβρίου στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Αθηνά και φυσικά περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα. 

Μέχρι τότε όμως, θα είναι, όπως από την πρώτη στιγμή της γέννησής της, αφοσιωμένος στην κόρη του που είναι και η μοναδική γυναίκα η οποία μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει. Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Απρίλιο και όπως λέει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, είναι απόλυτα δοσμένος στην ανατροφή της. Και όταν καλείται να μιλήσει για εκείνη, στάζει... μέλι!



Πόσο πολύ έχει αλλάξει τη ζωή σου η κόρη σου τους τελευταίους επτά μήνες;

Μου φτιάχνει την ημέρα! Μόνο το χαμόγελό της το πρωί που ξυπνάει μου αρκεί, δεν θέλω τίποτε άλλο, είμαι ευτυχής.

Ασχολείσαι μαζί της;

Ναι, ασχολούμαι με το παιδί. Και θα το ταΐσω και θα το αλλάξω και θα το κοιμίσω. Οι τελευταίοι μήνες λόγω δουλειάς δεν είναι όπως θα ήθελα, αλλά κάπως έχω οργανώσει τον χρόνο μου, έτσι ώστε στο υπόλοιπο της χρονιάς να αφιερώσω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Πιστεύω ότι το παιδί από τα πρώτα του χρόνια της ζωής του έχει ανάγκη και τους δύο γονείς όσο περισσότερο γίνεται.

Κοιμάσαι το βράδυ;

Όπως όλοι οι νέοι γονείς... Είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά, παρότι είναι δύσκολα τα πράγματα, η χαρά που παίρνεις είναι τεράστια.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved