Χρυσοστόμου: «Βρήκα ένα πολύ ωραίο κόλπο... Λέγεται "χρόνος"... Με βοηθά να αντιμετωπίσω τα πάντα»
Showbiz

Χρυσοστόμου: «Βρήκα ένα πολύ ωραίο κόλπο... Λέγεται "χρόνος"... Με βοηθά να αντιμετωπίσω τα πάντα»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου γνωρίζει από κρίσεις αλλά έχει και τον τρόπο να τις διαχειρίζεται πλέον.

«Βρήκα ένα πολύ ωραίο κόλπο, τώρα το ανακάλυψα μεγαλώνοντας λέγεται "χρόνος". Ο χρόνος αν τον χρησιμοποιήσω ως όπλο υπέρ μου, με βοηθά να αντιμετωπίσω τα πάντα. Στη διαδικασία της ωριμότητας παλεύει ο ανήλικος με τον ενήλικο. Τα "θέλω" είναι του ανηλίκου, τα "πρέπει" του ενηλίκου. Κι αυτό συμβαίνει όλη μέρα, αν είσαι βέβαια άνθρωπος με ενσυναίσθηση... Εχω παίξει το ίδιο έργο πιο παλιά και το συγκρίνω σε σχέση με εκείνη την αντιμετώπιση του ρόλου. Ημουν πιο νέος και ελαφρόμυαλος. Ο Αχιλλέας αντίστοιχα, ωριμάζει. Λέει ότι μπορεί να λύσει τα πράγματα με τη βία και μετά από τρεις στίχους λέει ότι θα λύσει αυτά τα πράγματα με τη διπλωματία».

Εχει κάνει θυσίες ο Γιώργος Χρυσοστόμου; «Ολο και κάτι έχει συμβεί και στο οικογενειακό πλαίσιο και στο φιλικό και στο ερωτικό. Πολλέςφορές το να βγάλειςτο προσωπικό σου συμφέρον και να ξεβολέψειςτον εαυτό σου, για να περάσει κάποιος άλλος καλά στη ζωή του, είναι κάτι που δύσκολα κάνεις. Ή, αν το κάνεις περιμένεις επιβράβευση. Ποτέ δεν είναι κανείς ανιδιοτελής Οσεςφορές έχω θυσιάσει το "εγώ", το "εμείς" είναι καλύτερα».

Το σύγχρονο «εμείς» δοκιμάζεται από μια έκρηξη βίας. «Η βία ήταν πάντα μέσα στο DNA του ανθρώπου», απαντά. «Τον Ιανουάριο του 2023 θα ασχοληθώ με μια παράσταση που έχει να κάνει με μια συμμορία ποο φέρνει τη βία στο Σικάγο του 1930 και στα αλήθεια είναι η ιστορία του Χίτλερ μεταφερμένη στην Αμερική.

Λέγεται "Η άνοδος του Αρτούρο Ούι", σε σκηνοθεσία Αρη Μπινιάρη. Θα παρουσιαστεί σε έναν νέο χώρο στη Δροσοπούλου, που ήταν παλιά ένα στούντιο μαγνητοσκόπησης παλαιών εκπομπών. Ο χαρακτήρας αυτός είναι το απόλυτο κακό, σαν να παίζεις τον Χίτλερ. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Αρη Μπινιάρη ότι θα το οδηγήσει σωστά, γιατί θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξω κάποιον, με τον οποίο διαφωνώ. Κι όμως θα πρέπει να αφηγηθώ την ιστορία του και να δικαιώσω τον ρόλο».

Μέσα στον Οκτώβριο θα τον απολαύσουμε στην παράσταση «Το σώσε», που ανεβαίνει και πάλι στο «Παλλάς». «Οταν με πήρε τηλέφωνο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και μου είπε ποιοι θα είναι στην παράσταση, μόνο φως είδα μπροστά μου! Ηθελα να αναμετρηθώ και με αυτή τη σκηνή που λέγεται "Παλλάς". Πρόκειται για μια - φωτεινή παράσταση και αποτελείακτινογραφία του θεάτρου. Σου λέει τι ακριβώςσυμβαίνει στην ψυχολογία ενός ηθοποιού που δένεται με τον θίασο. Δενόμαστε πολύ μεταξύ μας και όταν μια παράσταση τελειώνει, εγώ το ζω με πένθος. Πιο παλιά, την τελευταία ημέρα που έβγαιναν όλοι έξω, εγώ το απέφευγα, δεν ήθελα να ζήσω αποχαιρετισμούς κλάματα από εδώ, αγκαλιές από εκεί και υποσχέσεις που δεν κρατούν ποτέ».

Στα τέλη του Οκτωβρίου θα τον δούμε και μέσα από την πλατφόρμα ANT1 Plus. «Είναι ένα σίριαλ 12 επεισοδίων, μαύρη κωμωδία, της Φωτεινής Αθερίδου. Υποδύομαι έναν ήρωα, που είναι ωραίος τύπος που πληρώνεται για να είναι φίλος όχι συνοδός ή εραστής. Και αυτό είναι τρομερά ενδιαφέρον».

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved