Μπαλαούρα: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και την 20ετή σχέση που δεν μάθαμε ποτέ
Showbiz

Μπαλαούρα: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και την 20ετή σχέση που δεν μάθαμε ποτέ

Μπορεί η Γιολάντα Μπαλαούρα να είναι χρόνια στην «πρώτη γραμμή» λόγω της δουλειάς της καθώς έχει υπάρξει σε πολύ μεγάλες και επιτυχημένες τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, ωστόσο ποτέ δεν έχει γραφτεί κάτι για την προσωπική της ζωή.

Η Γιολάντα Μπαλαούρα καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης (27-09) στην εκπομπή Στούντιο 4, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως για 20 ολόκληρα χρόνια είχε σχέση, την οποία δεν έμαθε ποτέ κανείς.

«Είχα μια πολύ μεγάλη σχέση στη ζωή μου για πάρα πολλά χρόνια αλλά είμαι ο άνθρωπος που πιστεύει ότι όταν ζεις κάτι έντονο και είσαι γεμάτος από αυτό, δεν χρειάζεται να το διαφημίσεις. Δεν θα βγάλω ούτε φωτογραφίες… Δεν τα λέω ούτε καν στους πολύ κοντινούς μου. Γενικώς δεν τα λέω, προτιμώ να τα ζω! Είχα μια μεγάλη σχέση 20 χρόνια και ήταν υπέροχα, κάναμε τα πάντα μαζί και το ήξεραν μόνο οι στενοί μας φίλοι. Δεν θα πάω έξω με τον καλό μου όπου είναι τα φλας, θέλω να το προστατεύω, δεν το κρύβω…», είπε μεταξύ άλλων.

Για τη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» ανέφερε:

«Είμαι με το ένα πόδι στην Αθήνα και το άλλο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ξεκίνησε η κρίση το 2011 ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη και έτσι έμεινα εκεί. Μετά την καραντίνα, με πήραν τηλέφωνο και μπήκα σε αυτή τη σειρά. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί».

Σχετικά με το πώς ξεκίνησε το ταξίδι στην υποκριτική;

«Από την τρίτη δημοτικού ήξερα ήδη ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Είδα μια αγγελία για τον Γιάννη Δαλιανίδη, τον πήρα τηλέφωνο, πήγα για οντισιόν με πολύ θράσος. Όταν ξεκίνησε να παίζει η σειρά “Λιονταράκια” δεν μπορούσε να περπατήσω στο δρόμο και ερχόντουσαν στο σπίτι τσουβάλια με γράμματα», είπε.

Διαβάστε επίσης

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Πρέπει να μετατρέψουμε την "οργή" σε "στοργή" για τον εαυτό μας»

Τα καλύτερά μας χρόνια: Γ. Μπαλαούρα: «Η Ρούλα δεν είναι κακός άνθρωπος. Είναι απλά λίγο περίεργη»

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Ο έρωτας στην ζωή μου είναι πρωταγωνιστής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved