Παπαδάκη- Σόμμερ: Έτοιμοι να υποδεχτούν το δεύτερο μωράκι τους- Οι νέες κοινές φωτό του ζευγαριού!
Showbiz

Παπαδάκη- Σόμμερ: Έτοιμοι να υποδεχτούν το δεύτερο μωράκι τους- Οι νέες κοινές φωτό του ζευγαριού!

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, μιας και σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωράκι τους, καρπό του μεγάλου έρωτά τους. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και πραγματικά ταιριάζουν πάρα πολύ, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα από κάθε νέα φωτογραφία που ποστάρουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και μάλιστα πριν από λίγους μήνες, που ήρθε στη ζωή ο γιός τους, οι δυο τους δέθηκαν ακόμα περισσότερο και έχουν γίνει αχώριστοι. Η οικογένειά τους είναι ο, τι πιο πολύτιμο έχουν και η αλήθεια είναι ότι βρίσκονται διαρκώς μαζί, ενώ δεν λείπουν από την οικογένεια και οι μικρές εξορμήσεις από την Αθήνα και από την καθημερινότητα. Πριν από λίγους μήνες, η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Σόμμερ γνωστοποίησαν και την δεύτερη εγκυμοσύνη της κοπέλας, λέγοντας ότι μπορεί να μην το περίμεναν να γίνει τόσο γρήγορα, αλλά ήταν στα σχέδιά τους το να αποκτήσουν δεύτερο μωράκι.

Μάλιστα, το καλοκαίρι που πέρασε πραγματοποίησαν διάφορα ταξίδια σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς και η αλήθεια είναι ότι δημοσίευσαν πολλές φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές τους, με την Βαλεντίνη Παπαδάκη να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved