Το ξέσπασμα της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη: «Αυτά που ήρθαν στο φως είναι σοκαριστικά και αδιανόητα»
Showbiz

Το ξέσπασμα της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη: «Αυτά που ήρθαν στο φως είναι σοκαριστικά και αδιανόητα»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της και φυσικά έχει κάθε λόγο να έχει άποψη γύρω από τον χώρο που υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια. 

Με αφορμή λοιπόν τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από συναδέλφους της για κακοποιητικές συμπεριφορές στους κόλπους του θεάτρου, η αγαπημένη ηθοποιός τοποθετείται επί του θέματος, ελπίζοντας βέβαια πως το αύριο θα είναι καλύτερο από εδώ και στο εξής. Δείτε παρακάτω τι είπε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Τα τελευταία δύο χρόνια πολλοί συνάδελφοί σας κατήγγειλαν μια σειρά κακοποιητικών συμπεριφορών στους κόλπους του θεάτρου. Φανταζόσασταν ότι υπήρχαν τόσο βάναυσες συμπεριφορές από σημαντικούς ανθρώπους του χώρου της τέχνης απέναντι σε συναδέλφους τους;

Αυτά που ήρθαν στο φως είναι σοκαριστικά και αδιανόητα. Είναι ανεπίτρεπτο να ασχολείσαι με την τέχνη και να μην έχεις καταφέρει κάπως να διαχειριστείς τα σκοτάδια σου. Τα μεγάλα κείμενα υποτίθεται ότι μας βοηθούν στην κατανόηση της φύσης του ανθρώπου, την αυτογνωσία και τη βελτίωσή μας. Αν δεν έχεις καταλάβει τίποτα από αυτά, δεν ξέρω τι νόημα έχει να παριστάνεις τον καλλιτέχνη.

Ελπίζω τουλάχιστον όλο αυτό να γίνει αφορμή για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου, αλλά και σε όλους τους εργασιακούς χώρους -από την πολιτική μέχρι το μαγαζάκι της γειτονιάς-, να τελειώνουμε πια με τη βία, τις σεξουαλικές επιθέσεις, τη φυλετική ανισότητα, το σεξισμό, την εκμετάλλευση των εργαζομένων, τις προσβολές, το bullying.

Η πανδημία έφερε στο φως την αδυναμία μας ως είδους, τη βαθιά κοινωνική μας νοσηρότητα αλλά και την επιτακτική ανάγκη για ριζικές αλλαγές. Ας αφήσουμε πια πίσω μας κάθε άσχημο, αρνητικό και επώδυνο και ας προσπαθήσουμε πάση θυσία να στηρίξουμε το καινούριο που έρχεται και που πρέπει επιτέλους να αφήσουμε να εδραιωθεί.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved