Παναγιωτακοπούλου: Το νέο haircut που «τρέλανε» τους followers της: «Πήρα τη βοήθεια του κοινού»
Showbiz

Παναγιωτακοπούλου: Το νέο haircut που «τρέλανε» τους followers της: «Πήρα τη βοήθεια του κοινού»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πανέμορφη και αυτήν την φορά έκανε μια άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, που αδιαμφισβήτητα της ταίριαξε πάρα πολύ. 

Η ίδια, μετά από την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, δεν χάνει ευκαιρία να ζει την κάθε ημέρα της και να κάνει πράγματα και δραστηριότητες που λατρεύει και την κάνουν να νιώθει υπέροχα.

Τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στον περασμένο κύκλο του Survivor, που έλαβε μέρος για να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στους στίβους μάχης, αλλά και την υπομονή και την αντοχή της στις κακουχίες που αντιμετώπισε. Η ίδια, μετά από το τέλος του ριάλιτι έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό και η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες που πολύ συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μοναδικές.

Αυτήν την φορά, το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να ποστάρει μερικές φωτογραφίες από το νέο της κούρεμα, ενώ δεν δίστασε να τονίσει πώς πήρε τη γνώμη από τους fololowers της για το τι haircut θα επιλέξει. Όπως είδαμε, η ίδια επέλεξε ένα μακρύ καρέ, το οποίο και της πήγαινε φανταστικά και τόνιζε τις υπέροχες γωνίες του προσώπου της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved