Κίμων Κουρής: Αυτή είναι η σχέση που τον συνδέει με την οικογένεια Τότσικα
Showbiz

Κίμων Κουρής: Αυτή είναι η σχέση που τον συνδέει με την οικογένεια Τότσικα

Ο Κίμων Κουρής επανήλθε δυναμικά στο τηλεοπτικό σόμπαν με τη σειρά «Εξαψη» το 2021, για να ακολουθήσουν αμέσως τα «Ψέματα» και το φετινό φιλόδοξο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Αν τον ρωτήσεις, ποιον Ελληνα σκηνοθέτη θαυμάζει; θα σου πει το όνομα του Θανάση Τότσικα.

«Γενικά έχω άριστες σχέσεις με το Τοτσικέικο. Ο Αποστολής είναι παιδικός μου φίλος και όταν ήμασταν μικροί θέλαμε να γίνουμε κασκαντέρ. Ο πατέρας τους, ο μεγάλος Γιάννης Τότσικας, με είχε προετοιμάσει για να μπω στη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Του χρωστάω πολλά. Οσο για τον Θανάση, είναι, κατά τη γνώμη μου, ένας εκπληκτικός σκηνοθέτης, που έχει κάποιες ταινίες έτοιμες, αλλά ψάχνει παραγωγό, κάποια επιχορήγηση, τα κλασικά. Ανυπομονώ να παίξω σε κάποια ταινία του και θεωρώ ότι μπορεί να με κατευθύνει, γιατί μου έχει γράψει φανταστικούς ρόλους και όποτε έχει τύχει να κάνω κάποια δοκιμαστικά που τα τραβάει αυτός, οι οδηγίες του με βοηθούν να μπω σε βάθος σε έναν χαρακτήρα και να κάνω λεπτομέρειες που γράφουν στον φακό».

Στον ελεύθερο χρόνο του τού αρέσει να παίζει ηλεκτρικά ντραμς στο σπίτι του («είμαι αυτοδίδακτος στο μπάσο, στην κιθάρα και τα ντραμς»), να μαγειρεύει για τον εαυτό του και τους φίλους του και να προπονείται στην πυγμαχία, την οποία θεωρεί τρομερή εκτόνωση.

Οσο για τη νεοαποκτηθείσα αναγνωρισιμότητα, ακόμα τον ξενίζει:

«Τελευταία μού γράφουν μηνύματα στα social media “Μπράβο! Επιτέλους, τα κατάφερες!”, επειδή παίζω σε μια σειρά. Ο πολύς κόσμος νομίζει ότι αν δεν παίζεις στην τηλεόραση, δεν .υπάρχεις ως ηθοποιός. Είναι λίγο άδικο αν σκεφτείς τι έχω κάνει αυτά τα 15 χρόνια», λέει στο Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved