Μενεγάκη: Δίνει ξανά το πιο δυνατό μήνυμα για τη πρόληψη του καρκίνου του μαστού- Η λαμπερή εμφάνιση
Showbiz

Μενεγάκη: Δίνει ξανά το πιο δυνατό μήνυμα για τη πρόληψη του καρκίνου του μαστού- Η λαμπερή εμφάνιση

Η Ελένη Μενεγάκη, για ακόμα μια χρονιά, έδωσε το παρών, μεταφέροντας το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού, τονίζοντας ότι η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές. 

Εδώ και πολλά χρόνια, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού είναι η "πρέσβειρα" για την εκστρατεία της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στην χώρα μας και είναι παρούσα σε οποιαδήποτε σχετική δράση.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε απόψε το βράδυ(12-10) στο Μουσείο Μπενάκη και στην εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη για την εκστρατεία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Στόχος της παρουσιάστριας, για ακόμα μια χρονιά, που πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη δράση, είναι η αφύπνιση όλων των γυναικών, για να κατανοήσουν το πόσο πολύ σημαντική είναι η πρόληψη και το ότι μπορεί να σώσει τη ζωή μας.

Όλο το κτίριο του Μουσείου Μπενάκη φωτίστηκε με ροζ χρώμα, ενώ ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο σημείο και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό. Η Ελένη Μενεγάκη είχε επιλέξει να φορέσει ένα υπέροχο ροζ φόρεμα, το οποίο όχι μόνο ήταν ιδιαίτερα κομψό, αλλά και αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Λίγα λεπτά μετά την λήξη της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές εικόνες από την λαμπερή βραδιά, που πραγματοποίηθηκε για καλό σκοπό, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της: "30 χρόνια δέσμευσης.
Ενωμένοι να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού!"

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην εκδήλωση, η Ελένη Μενεγάκη είπε από μικροφώνου: «Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ και που είμαι σήμερα εδώ και τόσα χρόνια βρίσκομαι σε αυτή την μεγάλη και δυνατή αλυσίδα που μας ενώνει με μια φωνή, με μια φωνή που δείχνει την αγάπη μας στη ζωή και την αγάπη μας στις γυναίκες. Χαίρομαι που κάθε χρόνο είμαι εδώ μαζί σας να περάσουμε ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ειδικά στη χώρα μας ο καρκίνος ήταν μια αρρώστια που δεν θέλαμε να ονοματίζουμε, δεν θέλαμε να συζητάμε, νιώθαμε άβολα. Πάντως δεν το συζητούσαμε. Το κομμάτι του καρκίνου του στήθους, του μαστού νομίζω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητιέται από πολύ μικρές ηλικίες, ακόμη και μέσα από τα σχολεία. Χαίρομαι που εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας αυτό γίνεται μια μεγάλη κουβέντα, μια μεγάλη συζήτηση»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved