Αιμιλία Υψηλάντη: Οι περίοδοι ανεργίας που απεχθάνεται, ο έρωτας, το #metoo και η τηλεόραση σήμερα
Showbiz

Αιμιλία Υψηλάντη: Οι περίοδοι ανεργίας που απεχθάνεται, ο έρωτας, το #metoo και η τηλεόραση σήμερα

Η Αιμιλία Υψηλάντη μιλάει για τον έρωτα στη ζωή της, τη στιγμή που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη παράσταση «Η κυρία Κλάιν».

Η αγαπημένη ηθοποιός, σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, μιλάει για όλα και μας εκπλήσσει με τις απαντήσεις της...

Είστε μία πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Η εξωτερική σας εμφάνιση βοήθησε στην καριέρα σας ή ίσως αποτέλεσε και εμπόδιο;

Προφανώς με βοήθησε πολύ, αφού έγινα πάρα πολύ γρήγορα γνωστή από τον κινηματογράφο. Βέβαια, το ότι έγινα αμέσως ένα από τα πρώτα ονόματα στον χώρο μου, λόγω ακριβώς των ταινιών, δεν σήμαινε αυτόματα ανάλογη καριέρα στο θέατρο, όπου έπρεπε να εργαστώ πιο σκληρά, γιατί εκεί η ομορφιά δεν αρκεί.

Υπάρχει κάποιο αρνητικό περιστατικό που ζήσατε ως ηθοποιός και σας έχει στενοχωρήσει;

Το θέατρο, όπως κάθε δουλειά, είναι γεμάτο από όμορφες στιγμές, δυσκολίες και πολλές στενοχώριες. Ποια μεγαλύτερη στενοχώρια υπάρχει από το να είσαι άνεργος; Εχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας. Θα προτιμούσα να είμαι σε έναν θίασο όπου θα αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα, ίσως και στενάχωρα, από το να είμαι άνεργη.

Ποια είναι η άποψή σας για την τηλεόραση σήμερα; Θεωρείτε ότι γίνεται καλύτερη ή χειρότερη;

Σαφώς είναι πολύ καλύτερη. Αυτή η γνώμη μου είναι για όλες τις εκπομπές. Κυρίως βέβαια για τις σειρές και τα σίριαλ. Προφανώς υπάρχει υπερπληθώρα παραγωγών, αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, γιατί είναι σίγουρο ότι θα επικρατήσουν οι καλύτερες σειρές και τα καλύτερα σίριαλ.

Πώς σχολιάζετε τις αποκαλύψεις στο θέατρο αναφορικά με το #MeToo; Εχετε βιώσει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό;

Το θέατρο ήταν πρωτοπόρο στον τομέα αυτόν και είμαι περήφανη για τον κλάδο μου. Εχω μιλήσει αρκετά για προσπάθειες χειραγώγησής μου που έχουν συμβεί στην επαγγελματική μου ζωή.

Ο έρωτας τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή σας; Είστε σήμερα ερωτευμένη;

Ο έρωτας είναι πηγή ζωής και δημιουργίας. Γεμίζει έναν άνθρωπο, τον κάνει να νιώθει πλήρης, τον παρακινεί να δράσει και να δημιουργήσει, και πιστεύω πως είμαι τυχερή που και σήμερα είμαι ερωτευμένη.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθούμε στην παράστασή σας «Η κυρία Κλάιν», που έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα. Πείτε μας τα πρώτα σας συναισθήματα.

Ενα εξαιρετικό έργο, ένας υπέροχος ρόλος για μένα, δύο άξιες συμπαίκτριες, η Νατάσα Καλογρίδη και η Σάρα Εσκενάζυ, ζούμε πάνω στη σκηνή κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βραδιές ψυχικής ευφορίας που προέρχονται από την αγαστή συνεργασία μας. Μια παράσταση που έγινε με τη συμβολή εξαίρετων καλλιτεχνικών συνεργατών, με πρώτη τη σκηνοθέτιδά μας Χρύσα Καψούλη.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved