Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του ανήμερα των γενεθλίων του
Showbiz

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών, με την γυναίκα του, Δώρα Τσαμπάζη να είναι συντετριμμένη και να μην μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα έχει δίπλα της τον αγαπημένο της σύζυγό. 

Η είδηση του θανάτου του Ολυμπιονίκη προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο, ενώ τόσο οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, όσο και ο κόσμος τον αποχαιρέτησαν με άκρως συγκινητικές αναρτήσεις.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου, την οποία και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τα δυο τελευταία χρόνια. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του, με την οικογένειά του να μην μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς το δικό τους παιδί έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Σήμερα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα είχε τα γενέθλιά του και πριν από λίγη ώρα η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σαν σήμερα γεννήθηκες. Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε. Σήμερα μόνο αυτό», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη και το κείμενό της συνοδευόταν από το στίχο: «Φθονώ τους ανέμους που σε βλέπουν ακόμη».

Δείτε στην gallery την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved