G-Sports

Νικολαΐδης: Απαρηγόρητη η Κλέλια Πανταζή για τον θάνατό του: «Ήταν ο αδερφός που δεν είχα...»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών, με τους δικούς του ανθρώπους να μην μπορούν με τίποτα να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. 

Από την Παρασκεύη 14 Οκτωβρίου, όλη η Ελλάδα είναι συντετριμμένη.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από μια σπάια μορφή καρκίνου, την οποία και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τα δυο τελευταία χρόνια. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του, με την οικογένειά του να μην μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς το δικό τους παιδί έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Η Κλέλια Πανταζή που ήταν και αδερφική του φίλη, βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και μίλησε συγκινημένη για τον θάνατο του φίλου της, γεγονός που ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει. Η ολυμπιονίκης μίλησε για την γνωριμία τους, αλλά και για το πώς εξελίχθηκε σε μια βαθιά φιλία ετών!

Η Κλέλια Πανταζή είπε χαρακτηριστικά: «Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω έτσι για τον Αλέξανδρο, έχει σκάσει σαν βόμβα η είδηση και ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Τον γνώρισα την ημέρα που πήρα το Ολυμπιακό μου μετάλλιο καθώς το βράδυ πήγαμε για τη συνέντευξη στο στούντιο της ΕΡΤ και εκεί έπαιξαν την ανασκόπηση της ημέρας με τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων αθλητών. Εκεί είδα σε βίντεο ένα παλικάρι πεσμένο στο ταπί του αγώνα να φωνάζει «έσπασε, μαμά μου, έσπασε». Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να πάω να τον βρω στο Ολυμπιακό χωριό, να προσπαθήσω με την παιδικότητα μου να του περάσω λίγη χαρά και νιώσει καλύτερα».

«Ήταν όλη η στάση ζωής που είχε… Το ήθος του, η γενναιοδωρία του. Συνομιλούσαμε και λέγαμε τι ωραία που τα είπε εκεί ή στο άλλο και προσπαθούσε ο ένας να αντιγράψει τον άλλον. Τον είχα σαν παράδειγμα σε πολλά πράγματα».

«Προσπαθώ να τον κάνω εικόνα να κάθεται και να γράφει, να να οργανώνει τη σκέψη του για να αφήσει όλο αυτό το σημείωμα σε εμάς. Πόσο δύσκολο μπορεί να ήταν για εκείνον, για την γυναίκα του, για τα παιδιά του. Έχω γιο στην ηλικία του Αλέξανδρου και καταλαβαίνω την αγωνία του να θέλει να κερδίσει μέρα και μέρα για να μπορέσει να ζήσει περισσότερο τα παιδιά του και να έχουν αναμνήσεις από εκείνον»

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved