Ιωάννα Τούνη: Η παραμυθένια φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την πρόταση γάμου!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η παραμυθένια φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την πρόταση γάμου!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λιγότερο από τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι.

Πριν λίγες ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την μαγευτική Βενετία για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης. Εκεί, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του χαρίζοντάς της ένα υπέροχο μονόπετρο που στόλισε το χέρι της.

Η Ιωάννα μοιράστηκε τη σχετική φωτογραφία με τη λεζάντα: «Ν Α Ι ♥️💍 𝙎𝙤𝙧𝙧𝙮, 𝙄’𝙢 𝙩𝙖𝙠𝙚𝙣 !» και τους επώνυμους φίλους τους να γεμίζουν με ευχές τους λογαριασμούς τους στα social media, ενώ όπως αποκάλυψε σε διάφορα stories της, υπάρχει και βίντεο από τη στιγμή, το οποίο ωστόσο ακόμα δεν είναι έτοιμη να το μοιραστεί.

«Επειδή έγινε πάνω στην γόνδολα πάνω στην οποία εγώ είχα κανονίσει εκείνη την στιγμή να κάνω φωτογράφιση, καλά έχουμε φωτογραφίες εννοείται, αλλά η φωτογράφος έχει βγάλει με το κινητό της βίντεο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας. Κάποια στιγμή θα το δούμε, μπορεί να το βάλω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χθες (20/10), η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λίγα λεπτά μετά την πρόταση γάμου πάνω στη γόνδολα.

«Ο αρραβωνιαστικός μου. Εγώ πάντως θα τον λέω και πάλι “αγόρι μου”», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved