Κώστας Σόμμερ: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τη Βαλεντίνη»
Showbiz

Κώστας Σόμμερ: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τη Βαλεντίνη»

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο και σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Οι δυο τους παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για την διαφορά ηλικίας, για το τι αξίες θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους αλλά και για ΜΚΟ.

Υπάρχει η άποψη ότι τα παιδιά αποξενώνουν το ζευγάρι. Ισχύει στη δική σας περίπτωση;

Κ.Σ.: Συμπεριλαμβανομένων των υποχρεώσεων και της δουλειάς, εννοείται ότι λιγοστεύουν ο χρόνος και η ενέργεια. Αυτό είναι μια πρόκληση στη σχέση. Από την άλλη, όμως, τα παιδιά δένουν πολύ το ζευγάρι. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τη Βαλεντίνη.

Β.Π.: Αν έχεις την ικανότητα να αντιληφθείς αυτό που σου συμβαίνει, αντιλαμβάνεσαι και ότι η προτεραιότητά σου είναι το παιδί σου. Πρέπει να υπάρχει αλληλοκατανόηση στο ζευγάρι.

Έχετε μια διαφορά ηλικίας. Πώς είστε με αυτό;

Β.Π.: Ο Κώστας δεν είναι ένας κλασικός 48χρονος, όπως φανταζόμουν, ότι είναι η γενιά του. Είναι τόσο δραστήριος που πολλές φορές δεν καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Κ.Σ.: Για την ηλικία της, είναι πολύ ώριμη και δεν εισέπραξα ποτέ αυτήν τη διαφορά.

Η γυναίκα αποτελεί πια πολυεργαλείο.

Β.Π.: Σίγουρα αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να είσαι καλή σε όλα, αλλά βρίσκεις τη φόρμούλα. Αγχώνεσαι όμως μέχρι να το καταφέρεις γιατί δεν θέλεις να παραμελήσεις την οικογένεια και το σύντροφό σου.

Κ.Σ.: Οι γυναίκες έχουν άλλο όριο στην κούρασή τους, βρίσκουν δυνάμεις -γιατί είναι η φύση τέτοια- για την οικογένεια και τα παιδιά τους.

Με τι ιδανικά και αξίες θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας;

Κ.Σ.: Είμαι πολύ υπερήφανος που όλοι I μάς λένε για τον Ιάσονα τι καλό παιδί που είναι, κοινωνικό, χαμογελαστό, βοηθά τα άλλα παιδάκια. Θέλω τα παιδιά μας να γίνουν μυαλωμένοι και καλοί άνθρωπο που θα προσφέρουν στην κοινωνία. Το πιο σημαντικό για τις επόμενες γενιές είναι να έχουν συνείδηση. Δημιουργούμε μάλιστα μια ΜΚΟ μέσω της οποίας παιδιά που προέρχονται από δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον θα μπορούν να ξαναενταχθούν στην κοινωνική ζωή.

Β.Π.: Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα.

Πώς προέκυψε η ιδέα της ΜΚΟ;

Β.Π.: Ο Κώστας έχει ευαισθητοποιηθεί πολύ από τότε που έγινε μπαμπάς.

Κ.Σ.: Με θλίβει να βλέπω έναν άνθρωπο που έχει ικανότητες να κάνει κάτι στη ζωή του, αλλά έχει συναντήσει πολλές δυσκολίες ή δεν του έχει δείξει κάποιος το σωστό δρόμο, κάτι που θα στοιχίσει αύριο στην κοινωνία.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved