Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αποκάλυψαν πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας
Showbiz

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αποκάλυψαν πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο και σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Οι δυο τους παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για το ενδεχόμενο γάμου αλλά και για την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκαν.

Βαλεντίνη, πρόσφατα έχασες τον πατέρα σου. Πώς το διαχειρίστηκες και πώς θα περιγράψεις στα παιδιά σου τον παππού τους;

Β.Π.: Ο πατέρας μου είχε χρόνια πρόβλημα, ήταν ανοϊκός, οπότε ήταν κάτι που περιμέναμε κατά κάποιον τρόπο. Ως άνθρωπος, αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου και δεν τα παρατάω. Έτσι έγινε και με την απώλεια του πατέρα μου. Θέλω να μεταφέρω στα παιδιά μου ότι ο παππούς τους ήταν καλός άνθρωπος και λυπάμαι που δεν θα τον γνωρίσουν. Το μόνο που θέλω είναι η απώλειά του να μην έχει επηρεάσει την ψυχολογία του παιδιού που έχω μέσα μου γιατί αυτά αποτυπώνονται. Αυτό με αγχώνει, καθώς υπήρχαν ημέρες που ήμουν πολύ στενοχωρημένη.

Κ.Σ.: Ήταν κάτι που, αν και η οικογένειά του το περίμενε χρόνια, ήρθε λίγο απότομα. Πιστεύω πως είναι εγωιστικό το να μην επιθυμούμε να φύγει κάποιος επειδή δεν θέλουμε να νιώσουμε εμείς τον πόνο της απώλειας ενώ ο ίδιος τυραννιέται. Η απώλεια του πατέρα της Βαλεντίνης θα ήταν πολύ διαφορετική αν δεν υπήρχε ο Ιάσονας.

Τι είναι η Βαλεντίνη για σένα, Κώστα, και τι είναι ο Κώστας για σένα, Βαλεντίνη;

Κ.Σ.: Δεν υπάρχει πιο δυνατή λέξη από την «οικογένεια». Για μένα η Βαλεντίνη είναι η οικογένειά μου γιατί έφτασα σε μια ηλικία όπου δεν πίστευα ότι θα το ζήσω. Οπότε, μου έδωσε ένα σπουδαίο δώρο. Μέχρι και η μητέρα μου μου λέει: «Πού τη βρήκες αυτή την υπέροχη γυναίκα;».

Β.Π.: Για μένα ο Κώστας είναι όλη μου η ζωή. Η ζωή και η κοινωνική ζωή μου είναι πρώτα εκείνος και μετά οι υπόλοιποι. Είναι πολύ σημαντικός για μένα σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο ως σύντροφος.

Θα παντρευτείτε με θρησκευτικό γάμο;

Β.Π.: Αν περιμένετε να το δείτε, θα περιμένετε πολύ καιρό! Μπορεί κάποια στιγμή να το κάνουμε αυθόρμητα, αλλά, προς το παρόν, δεν είναι καθόλου στα σχέδιά μας.

Κ.Σ.: Αφού δεν έγινε στη βάφτιση... Σε μια τέτοια εποχή, είναι ένα βαρύ έξοδο που θα προτιμούσα να διαθέσω για την οικογένειά μου. Ο μεγαλύτερος όρκος είναι μεταξύ μας, ούτε μπροστά από τον Θεό ούτε μπροστά από την εκκλησία.

Έχετε πολύ ωραία χημεία μεταξύ σας. Σας έχουν κάνει ποτέ πρόταση να δουλέψετε στην τηλεόραση μαζί;

Κ.Σ.: Ναι, αλλά προέκυψαν οι εγκυμοσύνες και έχει παγώσει λίγο όλο αυτό. Πρόσφατα, μάλιστα, κάναμε μια σχετική συζήτηση. Εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον. Η Βαλεντίνη δεν προσποιείται, αλλά εγώ της λέω να είναι ο εαυτός της, και σε όποιον αρέσει.

Β.Π.: Ο Κώστας έχει συνηθίσει, είναι η δουλειά του. Εγώ, μόνο στην ιδέα, νιώθω στρες, αλλά ο Κώστας μού το κάνει πολύ εύκολο. Θα είχα όμως πολλά να σκεφτώ. Πρώτον, ότι θα περνούσαμε περισσότερες ώρες μαζί και σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι το οποίο δεν έχουμε ζήσει μέχρι τώρα και για το οποίο έχω ακούσει ότι επηρεάζει πολύ το ζευγάρι. Δεύτερον, δεν το έχω ξανακάνει και δεν μου αρέσει να αποτυχαίνω. Κυρίως, όμως, θα σκεφτόμουν τα παιδιά μου.

Τι πρόταση σας έκαναν;

Κ.Σ.: Έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων κάτι ελαφρύ ενημερωτικό, πρωινομεσημεριανό ας πούμε. Μας έγιναν και κάποιες προτάσεις για ένα reality, τις οποίες θα με ενδιέφερε να ξανασυζητήσω. Μάλιστα το κανάλι έχει κάνει τώρα μια παρόμοια κίνηση. Δέχθηκα επίσης μια πρόταση για μυθοπλασία, για μια σειρά την οποία παρακολουθούμε και στην οποία ενδέχεται να ενταχθώ.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved