Μιχάλης Σαράντης: Ξετρελαμένος με την κόρη του - Η τρυφερή φωτό που έγινε viral
Showbiz

Μιχάλης Σαράντης: Ξετρελαμένος με την κόρη του - Η τρυφερή φωτό που έγινε viral

Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά ζουν την απόλυτη ευτυχία εδώ και περίπου ένα μήνα, καθώς έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η καθημερινότητα των δύο ηθοποιών πλέον έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και προτεραιότητά τους είναι η κορούλα τους.

«Με τον ερχομό της κόρης μου έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου. Είμαι σε μια πολύ φωτεινή περίοδο της ζωής μου. Το λέω σχεδόν με συστολή αλλά είναι αυτή τώρα που έχει έρθει η κορούλα μου. Έχουν αλλάξει όλα. Κάθε άνθρωπος που βλέπει τη γυναίκα του, το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μια ζωή στη ζωή. Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής όταν γεννάνε. Βλέπεις την ίδια φύση μπροστά σου να χαρίζει ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Μιχάλης Σαράντης σήμερα (23/10) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με την κορούλα του, όπου απεικονίζονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, ενώ παράλληλα έστειλα ένα γλυκό μήνυμα στην αγαπημένη του Μαίρη Μηνά.

«Ένας μήνας και κάτι. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είμαι τόσο ευτυχισμένος και τόσο άυπνος ταυτόχρονα! Μαίρη Μηνά είσαι ο ήρωάς μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Δείτε στην gallery την φωτό που ανέβασε:

Να σας θυμίσουμε πως τέλος Σεπτέμβρη, όταν η Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, 3300 γραμμαρίων. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για το χαρμόσυνο γεγονός πριν από λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή Στούντιο 4 και δεν είχε κρύψει την χαρά της.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω… Έφυγε ο μπαμπάς…Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Σαράντης.

Διαβάστε περισσότερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved