Τριανταφυλλίδου - Βλάχος: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους - Η αποκάλυψη on air
Showbiz

Τριανταφυλλίδου - Βλάχος: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους - Η αποκάλυψη on air

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια, και μίλησε για τον Πάνο Βλάχο, αλλά έγινε και μία αποκάλυψη για τη σχέση τους στον αέρα της εκπομπής, Happy Day! 

Να σας θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στις δηλώσεις της, είπε: «Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο» και όταν ρωτήθηκε αν καμαρώνει τον Πάνο Βλάχο στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», δήλωσε «Την έχω δει τη σειρά, ναι».

Μετά τις δηλώσεις της στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έχουν χωρίσει και η ηθοποιός έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της.

Συγκεκριμένα είπε η παρουσιάστρια: «Και εγώ το έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Λος Άντζελες, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γυρνώντας ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η αντίδρασή της on camera όταν ρωτήθηκε για τον Πάνο Βλάχο

Βλάχος - Τριανταφυλλίδου: Δείτε το μίνιμαλ σπίτι τους στην Αμερική (pics)

Τριανταφυλλίδου:Κάνει pole dancing και θα εκπλαγείς με τις αναλογίες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved