Demy: Η νομική, η σχέση της με τον σύντροφό της και η καλύτερή της φίλη
Showbiz

Demy: Η νομική, η σχέση της με τον σύντροφό της και η καλύτερή της φίλη

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Demy και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον σύντροφό της αλλά και στην καλύτερή της φίλη.

  • Αλήθεια, ο πατέρας σου έχει ακόμη την προσδοκία να σε δει σε αίθουσα δικαστηρίου, όπως την αδελφή σου, Ρώμη;

Ο πατέρας μας, πέρα από την πλάκα που κάνω κατά καιρούς, πάνω απ’ όλα θέλει να μας βλέπει χαρούμενες. Φυσικά, το να μας έχει και τις δύο κάθε μέρα κοντά του στο γραφείο φαινόταν το ιδανικό σενάριο, αλλά, στο τέλος της ημέρας, κάθε γονιός θέλει να είναι τα παιδιά του ευτυχισμένα. Οπότε, αν οτιδήποτε κάνουμε έχει αυτό το αποτέλεσμα, τότε τόσο εκείνος όσο και η μητέρα μας είναι ευχαριστημένοι.

  • Ποια είναι η σχέση σου με τη Ρώμη; Ανταλλάσσετε απόψεις και συμβουλές;

Η Ρώμη είναι η καλύτερή μου φίλη. Την εμπιστεύομαι τυφλά σε όλα τα επίπεδα. Ξέρω ότι θα μου πει την αλήθεια, ακόμα κι αν πονά, γι’ αυτό και τη συμβουλεύομαι για όλα, επαγγελματικά ή μη.

  • Ήσαστε πάντα δεμένες ή η σχέση σας είχε και σκαμπανεβάσματα;

Ήμαστε πάντα δεμένες, αν εξαιρέσουμε μια περίοδο που εγώ ήμουν η «ενοχλητική μικρή αδελφή» κι εκείνη η «cool έφηβη», οπότε δεν ήμαστε η πιο ταιριαστή παρέα! Κατά τα άλλα, πάντα ήταν η δεύτερή μου μαμά, ως μεγάλη αδελφή, η καλύτερη παρέα μου και μεγάλη επιρροή σε αρκετά πράγματα.

  • Διανύεις επίσης μια πολύ όμορφη περίοδο και στην προσωπική σου ζωή. Αυτό είναι σημαντικό και, παράλληλα, δημιουργικό για σένα;

Φυσικά είναι σημαντικό να είσαι καλά και στην προσωπική σου ζωή. Όμως, για να είσαι καλά, δεν χρειάζεται να είσαι απαραίτητα σε σχέση, αλλά, εφόσον είσαι, πρέπει και η σχέση σου να είναι καλή. Πάντα πίστευα ότι είναι καλύτερο να είμαι μόνη μου παρά δεμένη σε μια κακή σχέση. Μια κακή σχέση έχει αντίκτυπο στη δουλειά σου, στη δημιουργικότητά σου, στη ψυχή σου, σε όλα.

  • Ποια στοιχεία που διαθέτει ο σύντροφός σου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, είναι αυτά που σε έχουν κερδίσει;

Αν και αυτή η ερώτηση με φέρνει λίγο σε αμηχανία, δεν θα προσπαθήσω να την αποφύγω. Θα πω απλώς, χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ότι κάθε μέρα με εντυπωσιάζει με την καλοσύνη του, τη δοτικότητά του, την ευφυΐα του και πολλά άλλα.

  • Η συντροφικότητα τελικά είναι κάτι που έχεις ανάγκη ως άνθρωπος;

Νομίζω πως όλοι μας την έχουμε ανάγκη σε ένα βαθμό, ακόμα και οι πιο μοναχικοί. Όποια μορφή κι αν παίρνει η συντροφικότητα, όλοι χρειαζόμαστε έναν, λίγους ή περισσότερους ανθρώπους στη ζωή μας.

  • Τι θεωρείς ότι είναι καλό να κάνουν δύο σύντροφοι;

Να μη χάνουν τον εαυτό τους και την ατομικότητά σου μέσα στη σχέση. Να δίνουν, αλλά και να παραχωρούν χώρο. Τέλος, να θυμούνται ότι οι σχέσεις και η συνύπαρξη απαιτούν δουλειά, καλλιέργεια, υπομονή και επιμονή, είπε η Demy στο Hello.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved