Demy: Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η ψυχοθεραπεία και η μόδα
Showbiz

Demy: Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η ψυχοθεραπεία και η μόδα

Η Demy μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το γεγονός ότι ζει με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και για πολλά άλλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάνει ψυχοθεραπεία αλλά και στη σχέση της με τη μόδα.

  • Υπήρξαν φορές που έγινες διατακτική βλέποντας ενδεχομένως δηλώσεις και τοποθετήσεις σου να αναπαράγονται;

Αρκετές. Κυρίως έχει να κάνει με τον τρόπο που μπορεί να αναπαραχθεί μια δήλωση εκτός του γενικού πλαισίου. Επιλέγονται συγκεκριμένες απαντήσεις -ακόμα και φράσεις από αυτές τις απαντήσεις- και, τελικά, μπαίνει ένας τίτλος που μπορεί να κάνει τους αναγνώστες να παρεξηγήσουν αυτό που έχεις πει. Αυτό με έχει στενοχωρήσει πολλές φορές και με έχει βάλει στη διαδικασία να προσέχω πολύ τα λόγια μου ή να μη θέλω καθόλου να δίνω συνεντεύξεις.

  • Ωστόσο, όταν μιλάς, εκφράζεσαι ουσιαστικά. Δεν έχεις διστάσει, για παράδειγμα, να αναφερθείς με ειλικρίνεια στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή σου.

Αυτό είναι το θέμα, αν αρχίσω να μιλάω, μπορώ να το κάνω μόνο με ειλικρίνεια, δεν κρύβω λόγια. Μου αρέσει να κάνω αληθινές κουβέντες και να ανοίγω τον εαυτό μου.

  • Έχεις καταφέρει να ζεις με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή;

Εννοείται, όπως και πολύς κόσμος, απ’ ό,τι κατάλαβα μετά τη συζήτηση που άνοιξε όταν το μοιράστηκα. Βέβαια, στη δική μου περίπτωση, είναι αρκετά light και με την ψυχοθεραπεία την έχω αντιμετωπίσει, έως και εξαλείψει σε συγκεκριμένες περιόδους. Ουσιαστικά, είναι σύμπτωμα, οπότε, δουλεύοντας ό,τι είναι από κάτω, βελτιώνεται. Το πρώτο και πιο δύσκολο βήμα είναι να αποφασίσεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, μετά μόνο καλύτερα μπορεί να πάει.

  • Είσαι ένα κορίτσι που φαίνεται να αγαπά τη μόδα. Ποια είναι η σχέση σου μαζί της;

Όντως, μου αρέσει να παρακολουθώ τις τάσεις, αλλά δεν τις υιοθετώ πιστά. Εμπνέομαι και παίρνω στοιχεία, τα οποία προσαρμόζω στο στυλ μου, που, ναι μεν, αλλάζει ανά περιόδους, αλλά έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά που παραμένουν σταθερά.

Πόσο χρόνο αφιερώνεις στο να ετοιμαστείς για να βγεις;

Ανάλογα με την περίσταση. Στην καθημερινότητά μου, αφιερώνω πολύ λίγο χρόνο. Όταν όμως ετοιμάζομαι για κάποια εμφάνιση, αλλάζει το πράγμα, δύο ώρες περίπου τις χρειάζομαι!

  • Όταν λοιπόν βγαίνεις, πού επιλέγεις να πας και να περάσεις όμορφα;

Εδώ θα σε απογοητεύσω γιατί η αλήθεια είναι ότι βγαίνω πολύ λίγο. Δεν μου αρέσουν τα ξενύχτια, οπότε συνήθως, όταν θα βγω, θα πάω για φαγητό. Γενικά, προτιμώ να βγαίνω την ημέρα, για ένα ωραίο κυριακάτικο φαγητό, για καφέ, για βόλτα στον ήλιο κ.λπ.

  • Σε λίγο διάστημα, όμως, θα σε απολαμβάνουμε μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις σε live εμφανίσεις στην Αθήνα μετά από ένα εύλογο διάστημα; Θα μας δώσεις μια μικρή γεύση από το τι θα δούμε και το τι θα ακούσουμε;

Κατ’ αρχάς, χαίρομαι πολύ για αυτήν τη συνεργασία καθώς ο Ηλίας, εκτός από πολύ καλός τραγουδιστής, είναι και πολύ καλό παιδί, κάτι το οποίο δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα, που είναι πολύ σημαντική για μένα. Επίσης, μετά από τρία χρόνια που έχω να κάνω κάτι αντίστοιχο στην Αθήνα, ανυπομονώ να δείξω το καινούριο μου πρόγραμμα και να ερμηνεύσω live τα τραγούδια που έχω βγάλει στο διάστημα αυτό, είπε η Demy στο Hello.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved