Στέφανος Μιχαήλ:«Είναι σημαντικό να φροντίσεις να μην χάσεις τον άνθρωπο μέσα σου»
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ:«Είναι σημαντικό να φροντίσεις να μην χάσεις τον άνθρωπο μέσα σου»

Η γοητευτική εμφάνιση και το διαπεραστικό του βλέμμα σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Οι σκέψεις, οι απόψεις και οι εμπειρίες του όμως έχουν να πουν πολύ περισσότερα από το αυταπόδεικτο παρουσιαστικό του.

Τον Στέφανο Μιχαήλ τον απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την σειρά του ΣΚΑΙ, «Άγρια γη», η οποία έχει εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η φετινή σεζόν τον βρίσκει να ενσαρκώνει τον ρόλο του Άρη στη σειρά Άγρια γη του ΣΚΑΙ.

«Το καλοκαίρι συζητούσα για κάποιες κυπριακές παραγωγές, μέχρι που με πήραν τηλέφωνο από την Pedio Productions κα, συμφωνήσαμε για αυτό τον ρόλο. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων. Πρόκειται για έναν στρατιωτικό, έναν σκληροτράχηλο άνθρωπο που πέρασε πολλά στη ζωή του. Είναι βασανισμένος και διψάει για εκδίκηση. Παρ' ό αυτά, είναι ευαίσθητος, λειτουργεί με το συναίσθημα και πληγώνεται. Δεν είναι λοιπόν μόνο το καλό παιδί. Μπορεί να γίνει και κακό παιδί. Είναι ένας συνδυασμός. Μου φάνηκε λοιπόν ενδιαφέρουσα τόσο η ιστορία όσο κι ο ρόλος, θα δούμε πολλές ανατροπές στη συνέχεια».

Φοβήθηκε ποτέ μπροστά στο ενδεχόμενο μιας λανθασμένης επαγγελματικής κίνησης;

«Αμέσως μετά το Μπρούσκο, που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία, ήρθε στη ζωή μου Το τατουάζ. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη σειρά που έκανα. Να σου πω κάτι; Ακόμα κι αν μια σειρά δεν πάει τόσο καλά, δεν έχει να κάνει με εμένα. Πάω και κάνω αυτό που νιώθω ότι ξέρω να κάνω. Αν δεν το έκανα καλά, θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγα "σταματάω, φεύγω". Ακούγοντας και τα σχόλια τόσο από τον κόσμο όσο και από τους συνεργάτες μου νιώθω ότι, όντως, κάνω καλή δουλειά. Δεν θεωρώ ότι αν μια σειρά δεν πάει καλά για τον άλφα ή βήτα λόγο θα ζημιωθώ επαγγελματικά».

Υπήρξε άραγε κάποιος συνεργάτης που τον αντιμετώπισε περίεργα επειδή δεν τελείωσε δραματική σχολή;

«Δεν μου έτυχε να το νιώσω αυτό. Να το ακούσω όμως, ναι. Από τρίτους. Κάποιος μπορεί να το σχολίασε και δεν το θεωρώ καθόλου παράξενο. Όλο αυτό ήρθε τυχαία στη ζωή μου. Δεν το είχα ονειρευτεί ποτέ. Το εκμεταλλεύτηκα με την καλή έννοια. Το δούλεψα και κατάφερα μέχρι στιγμής να έχω μια πορεία με αρκετές επιτυχίες. Είναι σίγουρα κάτι που θα ζήλευε ένας άνθρωπος που το είχε όνειρο ζωής. Για αυτό τον λόγο δεν θεωρώ παράλογο να πει κάποιος μια άσχημη κουβέντα για εμένα. Γιατί μπορεί να το ονειρεύτηκε και να μην του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία. Εγώ το αγάπησα, το δούλεψα και το έμαθα. Πάντα με ταπεινοφροσύνη και το κεφάλι χαμηλά. Δούλεψα με μεγάλα ονόματα Μέσα από αυτούς κατάλαβα τι πραγματικά αξίζει, πέραν του να είσαι καλός ηθοποιός, να είσαι φίρμα ή όνομα. Αυτό εαυτός μου που αξίζει είναι να είσαι καλός και προσγειωμένος άνθρωπος. Είναι σημαντικό να φροντίσεις ώστε να μη χάσεις τον άνθρωπο μέσα σου.

Πηγή: OK

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved