Στέφανος Μιχαήλ: Αποκάλυψε την ερωτική σκηνή που του προκάλεσε νευρικότητα
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: Αποκάλυψε την ερωτική σκηνή που του προκάλεσε νευρικότητα

Τον Στέφανο Μιχαήλ τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Μπρούσκο» και από τότε έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Φέτος συμμετέχει στην σειρά «Άγρια γη» και έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για την πρώτη του ερωτική σκηνή που συνοδευόταν με άγχος.

Η πρώτη του ερωτική σκηνή συνοδευόταν από πολύ άγχος.

«Η παρτενέρ μου ήταν η Μικαέλα Κουτουμάνου, μια πολύ γνωστή ηθοποιός στην Κύπρο. Εγώ τη γνώριζα μέσω της τηλεόρασης. Έπαιζα λοιπόν στη σειρά Άσπρα μπαλόνια και είδα κάποια στιγμή ότι υπάρχει σκηνή που πρέπει να τη φιλήσω. Εγώ τότε ήμουν 21 χρόνων παιδάκι. Δεν είχα επαφή με τον χώρο. Είχα πολλή νευρικότητα και μου φάνηκε περίεργο. Στην πορεία συνηθίζεις. Έχει να κάνει και με το φιζίκ του καθενός. Εμένα τυχαίνει να είναι τέτοιο που κάνω συχνά ρόλους στους οποίους υπάρχει το ερωτικό κομμάτι. Δεν σημαίνει όμως απολύτως τίποτα. Είναι απλά ένα κομμάτι της σκηνής. Το κάνεις και τελείωσε. Χάνεται. Εξαφανίζεται. Τόσο απλό».

Αν η σύντροφός του ήταν ηθοποιός και ο ίδιος δεν είχε σχέση με τον χώρο, θα ενοχλούνταν με τέτοιες σκηνές;

«Πρόκειται για μια πολύ λεπτή γραμμή. Όταν ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με ηθοποιό, είναι πράγματα τα οποία γνωρίζεις πως θα υπάρχουν στη ζωή σου. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τα δεχτείς. Αν αυτό δεν συμβεί, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργείς πρόβλημα στον εαυτό σου, να μαυρίζεις την ψυχή και το μυαλό σου και στη συνέχεια να προκύπτουν θέματα στη σχέση σου. Δεν μπορεί ένας ηθοποιός να παρατήσει τη δουλειά του, γιατί μετά τι θα τρώει; Εκεί λοιπόν πρέπει να εμπιστευτείς τον άνθρωπό σου. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει μια σχέση για ένα φιλί που παίχτηκε στην τηλεόραση. Ωστόσο, μπορώ να κατανοήσω απόλυτα το να ζηλέψεις ή να μη σου αρέσει να το βλέπεις. Σίγουρα και εμένα ως εικόνα δεν θα μου άρεσε».

Πηγή: OK

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved