Αποκαλυπτική η Πωλίνα: «Με έχουν απατήσει, αλλά δεν απάτησα ποτέ για να εκδικηθώ»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Πωλίνα: «Με έχουν απατήσει, αλλά δεν απάτησα ποτέ για να εκδικηθώ»

Η Πωλίνα παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι μπορεί να την εχουν απατήσει, αλλά εκείνη δεν το έχει κάνει ποτέ.

Η τραγουδίστρια έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, που μέχρι και σήμερα την ακολουθούν και την στηρίζουν σε κάθε νέα της ζωντανή εμφάνιση.

Η Πωλίνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να κάνει και μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Ο χωρισμός από τον Μεγακλή Βιντιάδη σας κόστισε;

Είναι σαν να μην έχουμε χωρίσει ποτέ, από την άποψη ότι ήμασταν πάντα φίλοι. Δεν ήταν χωρισμός με υστερίες, καΚίεε και πισώπλατεε μαχαιριές. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σου και μένουν. Πάντα είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπώ, τον σέβομαι και είναι τελικά μία σχέση ζωής ό,τι και να γίνει.

Γενικότερα υπήρξατε αντισυμβατική; Αποκτήσατε παιδί ενώ δεν είχατε πάρει διαζύγιο.

Ήταν καθαρά τυπικό και είχα μιλήσει, δεν ήταν κρυφό, ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα. Το αντισυμβατικό εδώ είναι ότι δεν έκανα γάμουε. Αν είναι κάτι που το επιθυμώ και είναι προστατευμένο ναι θα κάνω κάτι αντισυμβατικό, το οποίο όμως είναι αντισυμβατικό επειδή το κρίνουν οι άλλοι έτσι. Απλά μπορεί να είναι κάτι φυσιολογικό για εμένα και απλά έτυχε να είναι αντισυμβατικό. Οι επιλογές που έχουν να κάνουν με το παιδί μου και την προσωπική μου ζωή δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι αντισυμβατικές, φτάνει να είναι σωστές και να μας κάνουν ευτυχισμένους εμάς. Δεν με
ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Εγώ δεν πήγαινα ποτέ με το κοπάδι στη ζωή μου σε τέτοια θέματα.

Έχετε δηλώσει πως έχετε υπάρξει απατημένη. Έχετε απατήσει;

Καλέ ναι, έχει συμβεί και αυτό. Βέβαια. Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα και αυτή είναι και η ομορφιά αλλιώς θα ήταν και πολύ βαρετές.

Εσείς απατήσατε για να εκδικηθείτε;

Όχι όχι ερωτικά δεν έκανα ποτέ κάτι για να εκδικηθώ, αυτά τα βαριέμαι φρικτά. Όταν τελειώνει κάτι τελειώνει και όταν απατήσειε κάποιον σημαίνει ότι έχει κλείσει ο προηγούμενος κύκλος και είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινώσεις ότι πας παρακάτω, για να μην ταλαιπωρείται και ο προηγούμενος.

Έχετε παρακολουθήσει ή σας έχουν παρακολουθήσει;

Αν με έχουν παρακολουθήσει δεν ξέρω, αλλά εγώ έχω ψάξει τηλέφωνο. Να μπω στη διαδικασία να κάνω παρακολούθηση όχι, πρώτον γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένη για το τι ακριβώς θα δω. Όταν ξεκινάς να το κάνεις, πρέπει να είσαι ψυχολογικά έτοιμοε να δεχτείς αυτό που θα δεις. Όταν δεν είσαι έτοιμος κάτσε στ’ αυγά σου. Στο φινάλε δεν χρειάζονται όλα αυτά γιατί είναι ζήτημα χρόνου να βγει στην επιφάνεια. Σιγά τώρα να μην τρέχουμε και στα καλντερίμια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved