Μιχαλάκη: «Αν βρισκόμουν σε άβολη κατάσταση, σίγουρα θα την αντιμετώπιζα, δεν θα την προσπερνούσα»
Showbiz

Μιχαλάκη: «Αν βρισκόμουν σε άβολη κατάσταση, σίγουρα θα την αντιμετώπιζα, δεν θα την προσπερνούσα»

Η τηλεοπτική Δρόσω των Άγριων Μελισσών ή πιο απλά, η κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη βαδίζει με μεγάλη επιτυχία στα υποκριτικά χνάρια που της έδειξε ο επίσης ηθοποιός πατέρας της Γιώργος Μιχαλάκης.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός που θα δούμε σύντομα στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Παραλία» μιλάει για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, για τα κακώς κείμενα του χώρου όπου εργάζεται αλλά και για την αγάπη με την οποία την έχει περιβάλλει ο απλός κόσμος.

■ Στη δική σου ζωή τι ρόλο παίζει ο έρωτας;

Ο έρωτας κάνει θαύματα. Χωρίς τον έρωτα χαθήκαμε. Σίγουρα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να σου δώσει δύναμη και να σε κρατάει ψηλά.

■ Είσαι άνθρωπος που σκέφτεται προσεκτικά κάθε κίνηση; Βάζεις τα πράγματα σε κοντάκια;

Έχω έναν αυθορμητισμό, αλλά νομίζω ότι ξέρω τι πρέπει να προσέχω και τι όχι. Δεν είμαι του κουτιού, αλλά είμαι της οργάνωσης

■ Παράλληλα κάνεις γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία». Μίλησέ μας γι' αυτή.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη και στα Μάταλα το 1969. Θα δούμε αρχικά πώς οι χίπηδες συναναστρέφονται με τους Κρητικούς στα Μάταλα και στο Ηράκλειο, αλλά και το πώς αντιμετωπίζουν οι ντόπιοι τους χίπηδες. Υποδύομαι την Υπατία, μια γιατρό που ζει στο Λονδίνο, η οποία, επιστρέφει στην Κρήτη για να ανακοινώσει κάτι χαρμόσυνο στους ι γονείς της. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με έναν ί φόνο και οι συνθήκες θα την κάνουν να παραμείνει στην Κρήτη. Θα ανακαλύψει πράγματα που δεν αφορούν μόνο εκείνη, αλλά και την οικογένειά της.

■ Στη σειρά θα παίξεις μαζί με τον πατέρα σου, τον Γιώργο Μιχαλάκη.

Είναι κάτι που το ήθελα και ήλπιζα ότι μπορεί να γίνει. Όταν έμαθα από τον σκηνοθέτη της σειράς Στέφανο Μπλάτσο, ότι ο μπαμπάς μου έκλεισε στη σειρά, ήταν πολύ συγκινητικό. Όταν ήμουν μικρή, ο μπαμπάς μου με έπαιρνε μαζί του στα γυρίσματα και τώρα θα παίζουμε μαζί. Ο πατέρας μου είναι αυτός που με έχει επηρεάσει στην υποκριτική, μου γέννησε τη θέληση να γίνω ηθοποιός.

■ Είδαμε καταγγελίες που σόκαραν τον χώρο του θεάτρου. Ο πατέρας σου σε είχε προειδοποιήσει για τέτοια περιστατικά;

Τα ήξερα αυτά τα πράγματα και από τον μπαμπά μου. Και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου, γενικά, μου έδιναν συμβουλές. Το καλό είναι ότι, όταν μπήκα σε αυτό τον χώρο, κάποιοι ήξεραν ότι ο μπαμπάς μου είναι ο Γιώργος Μιχαλάκης αλλά όταν μπήκα και στις «Μέλισσες» ήξεραν όλοι ότι είμαι σε σχέση και με ποιον είμαι. Όταν συμβαίνει αυτό, είσαι κάπως προστατευμένη, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια να εισβάλει κανείς στη ζωή σου. Καλώς ή κακώς παίζει έναν ρόλο αυτό. Από την άλλη, θέλω να πιστεύω ότι αν ποτέ βρισκόμουν σε μια άβολη κατάσταση, σίγουρα κάπως θα την αντιμετώπιζα και δεν θα την προσπερνούσα, δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι, θα έπαιρνα δραστικά μέτρα. Όσο κι αν προσέχεις δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Πιστεύω, όμως ότι οι γυναίκες είμαστε δυνατές και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, αρκεί να μην την προσπεράσουμε. Καμία γυναίκα δεν είναι μόνη αν κάνει την κίνηση να μιλήσει - είναι και η μόνη λύση.

■ Ο κόσμος στον δρόμο σε φωνάζει Δροσούλα;

Ναι, νομίζω ότι αυτό θα γίνεται για πολύ καιρό ακόμα. Είναι όμορφο που ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτό που έχεις κάνει. Ο κύκλος της σειράς έκλεισε χορτάτος αλλά αναπολώ τις στιγμές.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved