Μιχάλης Σαράντης: Τρελά ερωτευμένος με τη νεογέννητη κόρη του! Η νέα κοινή φωτό & το τρυφερό μήνυμα
Showbiz

Μιχάλης Σαράντης: Τρελά ερωτευμένος με τη νεογέννητη κόρη του! Η νέα κοινή φωτό & το τρυφερό μήνυμα

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι τρελά ερωτευμένος με την κόρη του και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει! Το αντίθετο! Το... φωνάζει με κάθε δυνατό τρόπο!

Παρ' όλο που ο αγαπημένος ηθοποιός διατηρεί χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τα media και δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά του και για τη σχέση του με την επίσης ηθοποιό Μαίρη Μηνά, από τότε που έγινε μπαμπάς, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του.

Έτσι, πλέον, στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, εκτός από φωτογραφικά στιγμιότυπα από τους ρόλους του σε ρόλους και θέατρο, τη δική τους θέση έχουν πάρει φωτογραφίες μαζί με την κόρη του.

Η μικρή ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο και μάλιστα σε μία στιγμή που ο Μιχάλης Σαράντης πενθούσε για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα του.

Μάλιστα την ημέρα που ανακοίνωσε την άφιξη της μικρούλας στον κόσμο, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα: «Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου,έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή..

Καμάρι μου
Παιδί μου
Κούκλα μου
Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου.
Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου.

Μαίρη μου
Κερασιά μου ολάνθιστη,σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα

Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως...

Επιτέλους, χαρά!».

Και από τότε μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του όμορφα στιγμιότυπα με τη μικρούλα του. Μάλιστα ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία με τη μικρή σε βόλτα τους και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα:

«“Σα μου λεν να φύγω από κοντά σου πιο καλά ο ήλιος να σβηστεί, σ’ έχω τόσο συνηθίσει, σ’ αγαπώ τόσο πολύ ας τον κόσμο κι έλα δώσ’ μου ένα φιλί”».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved