Δούκισσα Νομικού: Οικογενειακή απόδραση στο Λονδίνο- Το φωτογραφικό άλμπουμ που δημοσίευσε!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Οικογενειακή απόδραση στο Λονδίνο- Το φωτογραφικό άλμπουμ που δημοσίευσε!

Η Δούκισσα Νομικού έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και η αλήθεια είναι ότι σε οτιδήποτε και να κάνει, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από την παρουσία της στη τηλεόραση, αλλά και στις επιχειρήσεις, μιας και ασχολείται πολύ τα τελευταία χρόνια και με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Η Δούκισσα Νομικού πέρα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες που είναι πολυάριθμες, είναι και μια πολύ χαρούμενη μαμά, η οποία και διαθέτει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί πάντοτε, στα παιδάκια της, Σάββα και Αναστασία, αλλά και στον αγαπημένο της σύζυγο. Μάλιστα, πρόσφατα η ίδια δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι τους, που το στόλισαν για τα Χριστούγεννα από νωρίς, κάτι που το ζητά κάθε χρόνο ο γιος της και πλέον λειτουργεί σαν "παράδοση".

Η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της λατρεύουν επίσης τα ταξίδια και αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος που οι δυο τους μαζί και με τα παιδιά, κάθε φορά που ξεκλέβουν χρόνο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους, πραγματοποιούν εξορμήσεις σε διάφορα μέρη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αυτήν την φορά, η πανέμορφη κοπέλα ταξίδεψε με την οικογένειά της στο Λονδίνο και το μεσημέρι της Δευτέρας (28-11) δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που απεικονίζουν την στολισμένη πόλη!

Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευση που έκανε στο Facebook: "Οι τελευταίες μέρες σε φωτογραφίες ❤️"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved