Η στιλάτη εμφάνιση της Μαλέσκου στη φωταγώγηση δέντρου στο Περιστέρι και η συνάντηση με τον Τσαλίκη
Showbiz

Η στιλάτη εμφάνιση της Μαλέσκου στη φωταγώγηση δέντρου στο Περιστέρι και η συνάντηση με τον Τσαλίκη

Το απόγευμα αυτής της Τετάρτης (7/12) πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Περιστερίου.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τσαλίκης ήταν εκεί ενώ εμφανίστηκε ζωντανά και ο Αντώνης Ρέμος, με πλήθος κόσμου να τον παρακολουθεί και να διασκεδάζει.

Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί ενώ όπως θα δείτε εξασφαλίσαμε και αποκλειστικά πλάνα με τον Γιώργο Τσαλίκη να συνομιλεί με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μπορεί να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, δεν παύει όμως να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να πηγαίνει σε events!

Οι δυο τους διατηρούν μια πολύ καλή σχέση και μάλιστα ο τραγουδιστής έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως «Εξαιρετική! Όμορφη! Κουλ! Σωστά ελληνικά! Μετρημένη! Θηλυκή! Fresh και φαίνονται τα χιλιόμετρα του τηλεοπτικού αέρα! Καλή αρχή Ιωάννα!», είχε γράψει στο παρελθόν ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η Ιωάννα Μαλέσκου για την εμφάνισή της αυτή επέλεξε να φορέσει ένα καμηλό παλτό και ήταν στιλάτη και κούκλα όπως πάντα. Για το υπόλοιπο look της επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι και μπεζ γόβες ενώ και η τσάντα της ήταν στους ίδιους τόνους.

Δείτε την στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved