Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το μίνιμαλ σπίτι της είναι βγαλμένο από παραμύθι - Θα εκπλαγείς με τη θέα
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το μίνιμαλ σπίτι της είναι βγαλμένο από παραμύθι - Θα εκπλαγείς με τη θέα

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της και εντυπωσιαστήκαμε.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ήδη από την περσινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή δραματική σειρά του Mega, που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου "Η Γη της Ελιάς" και υποδύεται έναν πολύ αγαπημένο ρόλο, εκείνον της Ιουλίας Βρεττάκου.

Από όλα όσα γνωρίζουμε για εκείνη, στο παρελθόν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο του μόντελινγκ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την εμφάνισή της και το καλλίγραμμο κορμί της.

Η ηθοποιός έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Ιταλία, πλέον όμως κατοικεί σε ένα minimal σπίτι στην Αθήνα, έχοντας ωστόσο έναν «αέρα» Ιταλίας. Η ίδια δεν έχει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το σπίτι της, όμως υπάρχουν δύο τρεις από αυτό.

Όπως θα δείτε είναι ένα διαμέρισμα μοντέρνο με μεγάλη βιβλιοθήκη και διαθέτει μια υπέροχη θέα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Δείτε στην παρακάτω gallery το σπίτι της:

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για την σχέση της με την Ιταλία και την Ελλάδα: «Το 2017 επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη, δεν είχα δουλειά, ήμουν κλεισμένη σπίτι και είχα κατάθλιψη. Μετά με πήρε ο Πάολο Σορεντίνο. Με πήρε η ατζέντισσα μου τα μεσάνυχτα να μου πει ότι θέλει ο Πάολο Σορεντίνο να συνεργαστούμε και της έκλεισα το τηλέφωνο. Έτρεχα στον δρόμο στην Ιταλία και φώναζα ότι πήρα την δουλειά. Μερικές στιγμές νιώθω την Ιταλία περισσότερο σπίτι μου από ότι την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved