Κορομηλά: «Όταν κάποιος είναι μαζί μου, ξέρει τι δουλειά κάνω. Αν τον τυφλώσουν τα φώτα, δεν φταίω»
Showbiz

Κορομηλά: «Όταν κάποιος είναι μαζί μου, ξέρει τι δουλειά κάνω. Αν τον τυφλώσουν τα φώτα, δεν φταίω»

Η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από την καριέρα που έχει διαγράψει με τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει.

Η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και έκανε λόγο για όλους και για όλα, ενώ προχώρησε και σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια εξακολουθεί να είναι πολύ ρομαντική και απαιτητική στα θέλω της, ενώ τονίζει πώς αν έχει κάποια σχέση με έναν άνδρα, εκείνος γνωρίζει από την αρχή ότι ασχολείται επαγγελματικά με την τηλεόραση και ότι είναι καθαρά επιλογή του το αν θα προχωρήσει μαζί της ή όχι!

\Την αγάπη του κόσμου την είχες πάντα στον υπερθετικό βαθμό. Την άλλη αγάπη, την ερωτική, την έχεις ανάγκη σε αυτή τη φάση της ζωής σου;

Κάθε άνθρωπος την έχει ανάγκη, το ίδιο και εγώ, και δεν μου έλειψε ποτέ.

Από τη ζωή σου πέρασαν λίγοι άντρες, τουλάχιστον αυτούς που μάθαμε εμείς. Πίστευες στο «για πάντα»; Ήσουν ρομαντική; Είσαι ακόμη;

Ήμουν και παραμένω ρομαντική και θα ήθελα πολύ να πιστεύω στο «για πάντα». Όμως είμαι σκληρά ρεαλίστρια και ξέρω πως το «για πάντα» δεν υπάρχει σε τίποτα, εκτός σπάνιων εξαιρέσεων.

Υπήρξε τελικά σχέση που κατάφερες να κρατήσεις κρυφή; Ναι, έχω αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια να κρατάω την προσωπική μου ζωή κρυφή, αλλά και υπήρξαν σχέσεις που δεν ήρθαν ποτέ στη δημοσιότητα. Εκτιμώ τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό κάποιου δίχως να επιζητούν τη δημοσιότητα.

Τελικά ήταν πολύ δύσκολο να είσαι ζευγάρι με τη Ρούλα Κορόμηλά; Οι προβολείς ήταν εκτυφλωτικοί;

Όταν κάποιος είναι μαζί μου, ξέρει τι δουλειά κάνω κριό συνεπάγεται αυτή. Αν στην πορεία της σχέση τον τυφλώσουν τα φώτα, δεν φταίω εγώ γιατί είχε επιλέξει να συμπορευτεί μαζί μου. Άλλωστε στις σχέσεις στόχος είναι όχι να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον άλλο, αλλά να τον ενθαρρύνουμε και να είμαστε στο πλευρό του.

Αν κάποιος έχει επιλέξει να είναι μαζί μου και στην πορεία δυσανασχετεί με τη δημοσιότητα που συνεπάγεται η δουλειά μου, τότε υπάρχει θέμα. Εσύ υπήρξες καλή σύντροφος, Ρούλα; Σε ρωτάω γιατί ξέρω ότι πάντα ήσουν αυστηρή στην αυτοκριτική σου. Δεν θα κρίνω εγώ τον εαυτό μου ως σύντροφο.

Όσο μεγαλώνουμε οφείλουμε να γινόμαστε σοφότεροι. Εσύ άλλαξες κοσμοθεωρία με τα χρόνια; Δυνάμωσες; Σε τι έχεις αλλάξει;

Πώς να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητες μου. Με καθοδηγούν πια τα της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ αι να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους αλλά και εμένα την ίδια.

Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά, θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που μου λένε μόνο αλήθειες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved