Ορέστης Χαλκιάς: Ο πρωταγωνιστής του Maestro μας συστήνει στην σύντροφό του- Είναι μια κούκλα!
Showbiz

Ορέστης Χαλκιάς: Ο πρωταγωνιστής του Maestro μας συστήνει στην σύντροφό του- Είναι μια κούκλα!

Ο Ορέστης Χαλκιάς περνά μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής του, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, μιας και είναι πολύ ερωτευμένος με την σύντροφό του, Δάφνη. 

Τον ηθοποιό τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro και τον αγαπήσαμε πολύ για το μεγάλο του ταλέντο, αλλά και για την μαγική φωνή του.

Ο Ορέστης Χαλκιάς ξεχώρισε μέσα στη σειρά για το υπέροχο ταλέντο του, αλλά και για την ερμηνεία του στον ρόλο του Αντώνη και η αλήθεια είναι πώς ανυπομονούμε για την δεύτερη σεζόν, για να μάθουμε όλα όσα θα συμβούν στην εξέλιξη της ιστορίας. Ο ηθοποιός έχει ταλέντο και στην μουσική, κάτι που πληροφορηθήκαμε επίσης μέσα από την σειρά και από το τραγούδι του που έγινε viral από τα πρώτα κιόλας λεπτά "Το Τυχερό Αστέρι".

Ο Ορέστης Χαλκιάς φαίνεται πώς είναι ερωτευμένος, μιας και πριν από μερικές μέρες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπη "DOT" και έκανε λόγο για την σύντροφό του Δάφνη. Ο ''Αντώνης'' του Maestro προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι αυτό δεν προβάλλει τόσο την σχέση του στα social media. Η σύντροφός του, Δάφνη Κιουρκτσόγλου είναι pilates instructor και διαθέτει ένα από τα πιο ωραία προφίλ στο Instagram.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved