Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αναπολεί το ταξίδι της στην Πράγα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αναπολεί το ταξίδι της στην Πράγα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, μιας και σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον μικρό της πρίγκιππα!. 

Με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έχουν δημιουργήσει τη σχέση που πάντα ονειρευόντουσαν και σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει έναν από τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και η χαρά της δεν κρύβεται, μιας και σε λίγο θα έχει στην αγκαλιά της το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι μάλιστα, πριν από λίγους μήνες, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και η κοπέλα έλαμπε δίπλα στον σύζυγο της!

Την ημέρα των Χριστουγέννων, η ίδια βρήκε μια φωτογραφία με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, από το ταξίδι που είχαν κάνει πριν από ακριβώς έναν χρόνο στην Πράγα μιας και είχαν περάσει τα Χριστούγεννά τους εκεί. Η παρουσιάστρια μπορεί φυσικά να ταξιδέψει στο εξωτερικό, αλλά προτιμά αυτές τις μέρες να βρίσκεται στην Ελλάδα, μιας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσουν τα νερά και να χρειαστεί να πάει στο μαιευτήριο!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved